Medprevent, dat werkt gezonder!

Functiegerichte keuringen

Functiegerichte keuringen

Iedere functie stelt fysieke en mentale eisen aan de werknemer. Voor de veiligheid van de werknemer en die van anderen, is het van belang te onderzoeken of uw werknemers het werk fysiek en mentaal  aan kunnen. Bovendien is een medische keuring soms verplicht op basis van de wet (zoals bij de brandweer), afspraken binnen een branche (olie- en gassector) of een cao (zoals de ambulancezorg). Ook aanstellingskeuringen (voorafgaand aan een dienstverband of bij een functiewijziging) zijn soms verplicht.

  • ✔ Gezondheidsrisico’s tijdig gesignaleerd
  • ✔ U voldoet aan de wet- en regelgeving
  • ✔ Uw werknemers worden snel en deskundig gekeurd

Onze keuringsartsen zijn gecertificeerd voor alle functiegerichte keuringen en beschikken over de bevoegdheden om de juiste keuring voor elke functie uit te voeren.

Maak direct een keuringsafspraak ➜

 


Bekijk ons ruime aanbod aan functiegerichte keuringen:

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen ➔

 

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Een flexibele en toegankelijke manier van werken; zo kennen wij Medprevent. Dankzij deze houding kunnen wij samen maatwerk bieden, altijd optimaal aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare locaties. De trainers hebben veel praktijkervaring en dat merk je tijdens de lessen. Minder zichtbaar, maar heel belangrijk bij een langdurige samenwerking, is het administratieve proces dat zich achter de schermen afspeelt. Ook dit is goed geregeld, waardoor we met elkaar de kwaliteit hoog kunnen houden. Medprevent is een samenwerkingspartner waarop we kunnen bouwen!”

Zadkine Veiligheidsacademie