Zon, zee en... BHV: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

Particuliere keuringen

Voor je eigen veiligheid en die van een ander moet je soms kunnen aantonen dat je medisch gezien gezond (genoeg) bent. Bijvoorbeeld voor het aanvragen of verlengen van je rijbewijs of het beoefenen van een risicovolle sport. Dit geldt ook voor het afsluiten van bepaalde verzekeringen. Ontdek gezondheidsrisico’s en onderzoek hoe gezond jij bent met een particuliere medische keuring!

Tijdens een particuliere medische keuring wordt je lichamelijke gezondheid onderzocht. Afhankelijk van de keuring onderzoeken onze deskundige artsen of er sprake is van mogelijke gezondheidsrisico’s die van belang zijn voor het uitvoeren van een activiteit of het afsluiten van een verzekering.

Waarom?

Jouw persoonlijke gezondheidsbewijs

Om erachter te komen hoe gezond je eigenlijk bent, mogelijke gezondheidsrisico’s in te schatten en maatregelen te kunnen nemen om risico’s te voorkomen kun je een medisch onderzoek laten uitvoeren. Een particuliere medische keuring geeft inzicht in jouw gezondheidssituatie en vormt jouw persoonlijke gezondheidsbewijs. Voor activiteiten waarbij je gezondheid een gevaar kan vormen voor jezelf of een ander is dit bovendien verplicht. Ook bij het afsluiten van een levensverzekering wil de verzekeraar van tevoren graag weten welk risico hij loopt.

Hoe?

Medische keuringen moeten worden uitgevoerd door een BIG-geregistreerde arts. Je kunt bij onze artsen terecht voor het uitvoeren van onder andere:

Je kunt ook bij ons terecht voor een medisch onderzoek:

Als ISO-gecertificeerde arbodienst met artsen met diverse specialisaties en bevoegdheden in dienst kun je voor alle soorten medische keuringen bij ons terecht. Kies jouw keuring en vraag direct een keuring aan.

Bekijk alle keuringen ➜Maak een keuringsafspraak ➜