Zomeractie: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

Veiligheid op de werkvloer

Een AED in jouw organisatie

Ze zeggen het niet voor niets: “Een AED, daar red je levens mee”. Weet jij wat je moet doen als iemand plots ineenzakt door levensbedreigende hartritmestoornissen? 💔

Een hartstilstand kan overal gebeuren: op het voetbalveld, tijdens een werkoverleg of in de supermarkt. In Nederland worden jaarlijks ruim 10.000 mensen, buiten het ziekenhuis, getroffen door een hartstilstand. In 80% van de gevallen gebeurt dat thuis en in 20% vindt het plaats op straat, in het openbaar vervoer, op het werk of op het sportveld. Bij een plotselinge hartstilstand stopt het hart met pompen en valt de bloedsomloop stil. Ademhaling en polsslag zijn afwezig en zonder ingrijpen treedt er al binnen 4 tot 6 minuten hersenschade op.

Na het inschakelen van 112 kan het soms wel 10 minuten of langer duren voordat de ambulance arriveert. De bedrijfshulpverleners in jouw organisatie weten hoe ze moeten handelen bij een hartstilstand; daar zijn ze in getraind. Het is daarbij wel belangrijk dat ze over de juiste hulpmiddelen beschikken.

“Door direct te starten met reanimeren én een 𝗔𝗘𝗗 in te zetten verklein je de kans op overlijden of langetermijnschade bij het slachtoffer.”

Het gebruik van een AED tijdens de reanimatie verhoogt de overlevingskans van het slachtoffer. Meer informatie hierover vind je op de website van de Hartstichting. Het belangrijkste voordeel van de AED (Automatische Externe Defibrillator) is de tijdwinst die behaald wordt, zodat het moment van een hartfalen en start van de reanimatie, in combinatie met defibrillatie, zo kort mogelijk wordt gehouden.

Heb jij al een AED op de werkvloer?

Hoe meer mensen kunnen reanimeren en hoe meer AED’s er beschikbaar zijn, hoe hartveiliger heel Nederland wordt. Wij helpen je graag bij de aanschaf van de juiste AED voor jouw organisatie. Bekijk ons aanbod hier. Wil je de aanschaf van een AED combineren met een AED-training? Dat kan bij ons ook; wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Samen maken we het verschil!

Heartsine Samaritan PAD 350P: € 1049,-

De meest verkochte AED wereldwijd: zeer licht, compact en door iedereen te gebruiken. De AED wordt geleverd met draagtas, safeset en stickerset.

  • Hoge water- en stofdichtheid (IP56)
  • 8 jaar garantie

Defibtech Lifeline AED: € 1395,-

Direct gebruiksklare Nederlandstalige AED met een slim en gebruiksvriendelijk ontwerp. Beschikt over de laatste technologie voor effectieve diagnostiek en therapie.

  • Eenvoudig in gebruik door slechts twee knoppen voor bediening
  • Batterij-unit met een levensduur tot 7 jaar (lange standby levensduur)

Aanvraag AED

Naam(Vereist)
Bezorgadres(Vereist)
Vul hier het factuuradres in wanneer deze afwijkt van het bezorgadres.
Soort AED
Extra opties