Medprevent, dat werkt gezonder

DMAS

Uw duikers in de allerbeste handen? Dit doet u bij Diving Medical Advisory Services, kortweg DMAS! Een samenwerking tussen twee zeer ervaren duikerartsen; prof. dr. Wouter Sterk en drs. Saekle J. Hoitinga, MBA.

Zij schreven hoofdstukken in het eerste Nederlandse leerboek Duikgeneeskunde en de heer Hoitinga stelde een lesprogramma samen voor het Nationaal Duikercentrum (NDC). Professor Sterk is de grondlegger van de NDC-tabellen die sinds 1988 gebruikt worden in de (inter)nationale duikindustrie.

De twee bedrijven van dhr Hoitinga en dhr Sterk – Medprevent en Dadcodat – slaan nu de handen ineen om duikers opleidingen te bieden, medisch te keuren, te begeleiden (24/7) en te adviseren over duiktechniek en duiktabellen, onder de naam DMAS. DMAS is er niet alleen voor de duikers. Ook voor bedrijven of personen die werken onder overdruk, zoals bij diverse caisson-, offshore en hyperbare werkzaamheden, verrichten wij onze diensten.

DMAS koppelt buitengewone expertise en jarenlange ervaring aan zeer concurrerende tarieven! We maken graag geheel vrijblijvend een offerte voor u. Meer informatie krijgt u via 0513-466219 of bij de heren Sterk (06-20139106) en Hoitinga (06-53408911). Ook kunt u een mail sturen naar dmas@medprevent.nl.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde