Zon, zee en... BHV: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

Hallo!

Wij zijn Arbodienst Medprevent

Al bijna 30 jaar zetten wij ons iedere dag met veel energie in om Nederland veiliger en gezonder te laten werken. Wij geloven dat werk een belangrijke pijler is in het leven: voor ons als mens, als organisatie én als maatschappij.

Onze ambitie is om samen te werken aan vitale organisaties en werknemers, en geluk op de werkvloer. Wij stimuleren en helpen klanten met hun preventieve aanpak; zij zijn vertrouwd met hun eigen organisatie en spelen hier een belangrijke rol in.

Veilig en gezond werken, dat is ons vakgebied. We hebben jarenlange ervaring, een deskundig team van mensen met diverse specialismes en een groot netwerk. Niet voor niets zijn wij een gecertificeerde arbodienst.

De kracht van Arbodienst Medprevent is dat wij onze klanten kennen en luisteren naar hun verhaal. Hierdoor weten we hoe we ze het beste kunnen begeleiden bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.

Onze visie

Gezond en veilig werk levert een belangrijke en positieve bijdrage aan ons als mens, als organisatie én als gehele maatschappij.

Onze missie

Wij willen werkgevers en werknemers landelijk ondersteunen bij het realiseren en in stand houden van een gezonde en veilige werkomgeving, met als motto: Samen veilig & gezond!

Onze kernwaarden

Aandacht

We hebben aandacht voor onze klanten. Zij staan centraal in onze organisatie. Wij zijn betrokken en kennen ze persoonlijk.

Samen

We werken samen met onze klanten, partners en collega’s en bouwen aan langdurige relaties.

Betrouwbaar

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Oplossingsgericht

We kijken naar de wensen en behoeften van iedere klant en bieden passende oplossingen.

Daadkracht

We zijn ondernemend en zetten ons iedere dag met veel energie in.