Medprevent, dat werkt gezonder

Medische Keuringen

Neem contact op

UPDATE 13-01-21: De medische keuringen gaan, uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, gewoon door aangezien deze dienstverlening valt onder de medische contactberoepen. Voor meer informatie over actuele protocollen en getroffen voorzorgsmaatregelen verwijzen we u naar onze pagina Corona Keuringen.

Meer informatie of een medische keuring inplannen?

Contactformulier!

Voor diverse soorten medische keuringen kunt u terecht bij Medprevent, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Lippenhuizen, een klein plaatsje in Friesland tussen Drachten en Heerenveen. De verschillende medische keuringen zijn onder te verdelen in twee categorieën, de bedrijfskeuringen en de verzekeringskeuringen.

Deze keuringen verrichten wij op onze keuringslocatie in Lippenhuizen maar ook bij u op locatie! Op aanvraag kunnen wij voor enkele keuringen ook terecht bij locaties in Hoogeveen en Groningen. Benieuwd naar de prijzen of wilt u een medische keuring laten inplannen? Neemt u dan contact met ons op via 0513-466217 of via keuringen@medprevent.nl. Wij staan u graag te woord!

 1. Alle medische keuringen

  Voor allerlei soorten medische keuringen kunt u bij ons terecht. Van preventieve onderzoeken tot verplichte beroepskeuringen, wij voeren het graag voor u uit!

   

 2. Ook op locatie

  De medische keuringen verrichten wij zowel op onze keuringslocaties in Lippenhuizen, Hoogeveen en Groningen. Het kan vanzelfsprekend ook uitgevoerd worden op uw bedrijf, mits voorzien van een goed afgeschermde ruimte!

   

 3. Health Check

  Ook voor particuliere Health Checks, rijbewijskeuringen, bloedonderzoeken of vaccinaties bent u bij ons op de juiste plek!

   

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde