Medprevent, dat werkt gezonder

Medische Keuringen

Neem contact op

UPDATE 30-04-21: De medische keuringen gaan, uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, gewoon door aangezien deze dienstverlening valt onder de medische contactberoepen. Voor meer informatie over actuele protocollen en getroffen voorzorgsmaatregelen verwijzen we u naar onze informatiepagina over Corona. Bekijk hieronder onze verschillende keuringen ↓

Meer informatie of een medische keuring inplannen?

Contactformulier!

In de loop van uw persoonlijke of arbeidzame leven zijn er diverse momenten waarop u verplicht wordt zich te onderwerpen aan een geneeskundig onderzoek of keuring gebaseerd op wet- en regelgeving of CAO.

Medische beroepskeuringen

Medprevent biedt een breed scala aan medische beroepskeuringen, zoals asbest-, ademlucht-, bodemsaneerder-, offshore-, beroepsduikerkeuringen.

Onze keuringslocatie in Lippenhuizen is ILenT-geaccerditeerd voor het verrichten van zee- en scheepvaartkeuringen.

Persoonlijke medische keuringen

Ook voor persoonlijke medische keuringen, zoals een rijbewijskeuring, sportduikerkeuring, KNAF-, motorcross-, of parachutistenkeuring kunt u bij ons terecht.

Daarnaast verrichten we ook verzekeringskeuringen.

Arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PMO of PAGO)

Voor werkgevers bieden wij de mogelijkheid voor het verrichten van een arbeidsgezondheidskundig onderzoek, zoals het PMO of PAGO. Dit is een onderzoek dat bedrijfsmatig wordt aangeboden en uitgevoerd zonder dat er bij een cliënt sprake is van een concrete gezondheidsklacht of van een indicatie voor een gezondheidsrisico of -probleem.

Aanstellingskeuringen

Als onderdeel van een sollicitatieprocedure, kan de werkgever een onderzoek laten verrichten naar de fysieke of psychische gezondheid van een sollicitant. Als Arbodienst is Medprevent geaccrediteerd voor het verrichten van een aanstellingskeuring.

 1. Alle medische keuringen

  Voor allerlei soorten medische keuringen kunt u bij ons terecht. Van preventieve onderzoeken tot verplichte beroepskeuringen, wij voeren het graag voor u uit!

   

 2. Ook op locatie

  De medische keuringen verrichten wij zowel op onze keuringslocaties in Lippenhuizen, Hoogeveen en Groningen. Het kan vanzelfsprekend ook uitgevoerd worden op uw bedrijf, mits voorzien van een goed afgeschermde ruimte!

   

 3. Health Check

  Ook voor particuliere Health Checks, rijbewijskeuringen, bloedonderzoeken of vaccinaties bent u bij ons op de juiste plek!

   

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde