Zon, zee en... BHV: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

Samen veilig & gezond

Elke functie stelt mentale en fysieke eisen aan je personeel. Zijn jouw werknemers gezond genoeg om hun functie te beoefenen? Onderzoek het met een medische keuring. Onze gecertificeerde artsen staan voor elk type keuring voor je klaar. Samen creëren we inzicht in de gezondheid én mogelijke gezondheidsrisico’s voor jouw werknemers!

Alle medische keuringen en onderzoeken onder één paraplu

Deskundige artsen met een passie voor het vak

Makkelijk en snel een keuringsafspraak bij jou in de buurt

Waar kunnen we je mee helpen?

Wie zijn wij?

Onze artsen geven inzicht in mogelijke gezondheidsrisico’s

Als geneeskundig specialist op het gebied van werk en gezondheid evalueren onze onafhankelijke en ervaren keuringsartsen de gezondheidstoestand van jouw werknemers.

Met passie voor hun vak en kennis van wet- en regelgeving voor elke type medische keuring, beoordelen ze snel of jouw werknemers in staat zijn om hun werk veilig en verantwoord uit te voeren. Samen creëren we inzicht in de gezondheid én mogelijke gezondheidsrisico’s van jouw werknemers!

Waar zijn wij?

Wij keuren door heel Nederland

Plan gemakkelijk en snel een medische keuring in op één van onze locaties. De locaties zijn goed bereikbaar en voorzien van de benodigde medische hulpmiddelen. Wil je meerdere werknemers medisch laten keuren of uitnodigen voor een preventief medisch onderzoek? Dan kan een medische keuring op eigen locatie een ideale optie zijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.