Medprevent, dat werkt gezonder

Medische Keuringen

Neem contact op

NIEUWSTE UPDATE: Wij zijn onder strikte voorwaarden vanaf 1 juni 2020 weer gestart met al onze Medische Keuringen. Op onze pagina Corona Keuringen vindt u alle informatie en maatregelen met betrekking tot onze dienstverlening op het gebied van medische keuringen in deze periode.

Meer informatie of een medische keuring inplannen?

Contactformulier!

Voor diverse soorten medische keuringen kunt u terecht bij Medprevent, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Lippenhuizen, een klein plaatsje in Friesland tussen Drachten en Heerenveen. De verschillende medische keuringen zijn onder te verdelen in twee categorieën, de bedrijfskeuringen en de verzekeringskeuringen.

Deze keuringen verrichten wij op onze keuringslocatie in Lippenhuizen maar ook bij u op locatie! Op aanvraag kunnen wij voor enkele keuringen ook terecht bij locaties in Hoogeveen en Groningen. Benieuwd naar de prijzen of wilt u een medische keuring laten inplannen? Neemt u dan contact met ons op via 0513-466217 of via keuringen@medprevent.nl. Wij staan u graag te woord!

 1. Alle medische keuringen

  Voor allerlei soorten medische keuringen kunt u bij ons terecht. Van preventieve onderzoeken tot verplichte beroepskeuringen, wij voeren het graag voor u uit!

   

 2. Ook op locatie

  De medische keuringen verrichten wij zowel op onze keuringslocaties in Lippenhuizen, Hoogeveen en Groningen. Het kan vanzelfsprekend ook uitgevoerd worden op uw bedrijf, mits voorzien van een goed afgeschermde ruimte!

   

 3. Health Check

  Ook voor particuliere Health Checks, rijbewijskeuringen, bloedonderzoeken of vaccinaties bent u bij ons op de juiste plek!

   

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"De bedrijfsarts van Medprevent is een belangrijke pro-actieve gesprekspartner in de verzuimbegeleiding voor zowel de werknemer als leidinggevende. Naast de vakinhoudelijke kwaliteiten voelt de bedrijfsarts de cultuur en mores van het bedrijf en haar medewerkers goed aan"