Medprevent, dat werkt gezonder!

Medische onderzoeken

Medische onderzoeken

Gezonde werknemers zorgen voor een hogere productiviteit en minder verzuim. Verhoog de inzetbaarheid van uw werknemers door hun gezondheid en het welzijn in kaart te laten brengen aan de hand van een medisch onderzoek. Tijdens een medisch onderzoek kan de keuringsarts uitgebreider in gaan op aspecten van de gezondheid waardoor risico’s die niet specifiek worden genoemd in de wet wel aan het licht komen.

  • ✔ Inzicht in gezondheidsrisico’s en levensstijl
  • ✔ Groepsrapportage mogelijk vanaf 15 werknemers
  • ✔ Kostenbesparend

Onze deskundige bedrijfsartsen zijn onafhankelijk en hebben als doel om de gezondheid en het welzijn van de werknemer in kaart te brengen zodat gezondheidsrisico’s kunnen worden voorkomen en de inzetbaarheid van de werknemer kan worden verhoogd. Kies bijvoorbeeld voor een PMO, PAGO of een Health Check.

Plan direct een medisch onderzoek ➜

 


Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen ➔

 

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Doordat Medprevent een totaalaanbieder is op het gebied van veiligheid en gezondheid, ze korte lijnen hebben en de mogelijkheid bestaat tot maatwerk, kunnen wij op een efficiënte en effectieve wijze invulling geven aan ons Arbobeleid. Verschillende onderdelen kunnen we naadloos op elkaar aan laten sluiten. Een geconstateerd risico uit de RI&E, kunnen we bijvoorbeeld terug laten komen in de BHV-oefeningen.”

Poeisz supermarkten