Zon, zee en... BHV: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

Samen veilig & gezond

Als werkgever speel jij een cruciale rol als het gaat om verzuim in je organisatie. Wij hebben de kennis, kunde en ervaring in huis om jou hierbij te helpen. Samen creëren we een fijne en gezonde werksituatie en voorkomen we ‘onnodig’ verzuim!

Alles voor duurzaam inzetbare werknemers onder één paraplu

Professionele verzuimbegeleiding met een preventieve aanpak

Focus op capaciteiten en mogelijkheden bij re-integratie

Waar kunnen we je mee helpen?

Waar kun je uit kiezen?

Samen kiezen voor de juiste begeleiding

Als werkgever wil je dat je werknemers gezond zijn en blijven om uitval te voorkomen. Jij weet zelf het beste waarmee onze arboprofessionals jou kunnen helpen. Bekijk en vergelijk onze verzuim-abonnementen of kies voor een ‘abonnement op maat’ zodat je de begeleiding krijgt die jij wilt.

Verzuimabonnement optimaal

Wil jij er alles aan doen om je werknemers aan het werk te houden?

Krijg grip op verzuim met de hulp van onze arbodeskundigen. Samen focussen we op het voorkomen van verzuim en duurzame re-integratie. Ideaal voor bedrijven die verzuim een stapje voor willen zijn!

Werkwijze

Jij houdt de regie, wij zijn er om jou te helpen!

Je kunt op ons rekenen als vast aanspreekpunt die met je meedenkt en inzicht biedt in alle mogelijkheden. Samen werken we aan een effectief verzuimbeleid, duurzaam inzetbare werknemers en voldoen we aan alle wettelijke verplichtingen.

Onze arbodeskundigen helpen jou bij de focus op duurzaam herstel én het verlagen van verzuim in 3 stappen ➜

Wie zijn wij?

Onze verzuimprofessionals delen graag hun verzuimexpertise

Iedere professional heeft zijn eigen specialisme. De verzuimcoach, bedrijfsarts en A&O’er werken vanuit dezelfde visie op verzuim en hebben een eigen aanpak in verzuimbegeleiding. Met onze jarenlange ervaring, netwerk en multidisciplinair team vullen wij de ‘ontbrekende’ kennis aan en leren wij je te denken in mogelijkheden en kansen.

Gezamenlijk vormen zij de providerboog waarmee jij als werkgever direct de juiste interventie in kunt zetten om je werknemers veilig, gezond en inzetbaar te houden. Er staat altijd een team van deskundigen voor je klaar!

Waar zijn wij?

Spreekuur bij ons of bij jou!

Verzuimbegeleiding draait om jouw organisatie. Afhankelijk van het gekozen abonnement en de grootte van je organisatie komen onze arboprofessionals naar jou toe of kunnen je werknemers terecht op één van onze locaties.