Medprevent, dat werkt gezonder!

Disclaimer

Medprevent B.V. zorgt voor de informatie op www.medprevent.nl. Medprevent doet er alles aan om de informatie die via deze website getoond wordt, zo actueel en correct mogelijk aan te bieden. Echter, het is mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd en/of incorrect wordt weergegeven. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze internetsite. Medprevent kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op www.medprevent.nl. Daarnaast kan Medprevent niet aansprakelijk worden gehouden voor de content op websites, waar via www.medprevent.nl naar wordt verwezen.

Alle rechten met betrekking tot de informatie op www.medprevent.nl behoren toe aan Medprevent, haar klanten of eventuele licentiegevers. Er is schriftelijke toestemming nodig van Medprevent om gebruik te mogen maken van de getoonde content of delen hiervan op publiekelijk toegankelijke plaatsen.

“Een flexibele en toegankelijke manier van werken; zo kennen wij Medprevent. Dankzij deze houding kunnen wij samen maatwerk bieden, altijd optimaal aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare locaties. De trainers hebben veel praktijkervaring en dat merk je tijdens de lessen. Minder zichtbaar, maar heel belangrijk bij een langdurige samenwerking, is het administratieve proces dat zich achter de schermen afspeelt. Ook dit is goed geregeld, waardoor we met elkaar de kwaliteit hoog kunnen houden. Medprevent is een samenwerkingspartner waarop we kunnen bouwen!”

Zadkine Veiligheidsacademie