Abonnementen

Als werkgever speel jij een cruciale rol als het gaat om verzuim in je organisatie. Wij hebben de kennis, kunde en ervaring in huis om jou hierbij te helpen. Samen creëren we een fijne en gezonde werksituatie en voorkomen we ‘onnodig’ verzuim!

Alles voor duurzaam inzetbare werknemers onder één paraplu

Professionele verzuimbegeleiding met een preventieve aanpak

Focus op capaciteiten en mogelijkheden bij re-integratie

Welk verzuimabonnement past bij jouw organisatie?

Verzuimabonnement
Start

Alles begint bij de basis. Voldoe aan de wettelijke verplichtingen en houd grip op je verzuimkosten. Jij bepaalt waar je voor betaalt. Meer ondersteuning nodig? Onze arbodeskundigen staan op verrichtingenbasis altijd voor je klaar.

  • Geschikt voor organisaties met weinig verzuim.
  • € 31,- per werknemer per jaar.

.Direct aanvragen ➜

Verzuimabonnement
Plus

Jij houdt de regie en bepaalt wanneer onze arbodeskundigen ingeschakeld worden. Met onze supervisie op belangrijke verplichtingen uit de Wet verbetering Poortwachter mis je geen belangrijke acties.

  • De basis is gedekt met een beetje extra ondersteuning.
  • € 62,- per werknemer per jaar.
Direct aanvragen ➜

Verzuimabonnement Optimaal

Verzuim overkomt je en brengt een hoop extra kosten en werk met zich mee. Kies voor professionele ondersteuning, supervisie op verplichtingen vanuit de Wet verbetering poortwachter en advies van onze arbodeskundigen.

  • Maximale zekerheid voor de juiste omgang met verzuim.
  • € 95,- per werknemer per jaar.
Direct aanvragen ➜

Verzuimabonnement op maat

Ieder bedrijf is uniek.

Bepaal zelf wat jij nodig hebt voor een passend verzuimbeleid dat nauw aansluit op de visie van jouw organisatie. Stel jouw abonnement op maat vanaf de basis zelf samen met keuze uit al onze diensten.