Zon, zee en... BHV: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

RI&E

Uitvoer en toetsing

Aanvraag

T/m 31 juli 2023

Akkoord offerte

Vóór 15 augustus

Doe mee en krijg korting op je RI&E!

Het is de Week van de RI&E!

Van 12 t/m 16 juni 2023 is de 9e editie van de Week van de RI&E en vragen we samen met brancheorganisaties, arbodeskundigen en adviseurs aandacht voor de RI&E. We willen ondernemers activeren om arbeidsrisico’s in kaart te brengen en daarna een plan van aanpak te maken om de risico’s te verkleinen of zelfs weg te nemen.

Hierbij helpen wij jou graag! Daarom ontvang je 10% korting op een RI&E*! Zet jij de stap naar een veilige werkplek voor je werknemers? Dan krijg je ook een voucher van 10% korting op een Training Preventiemedewerker als wij dit jaar een RI&E voor jou uitvoeren/toetsen.

Direct aan de slag met 10% korting!

De RI&E is de basis voor een goed arbobeleid in je organisatie.

Ook bij verzuimbegeleiding en preventieve medische onderzoeken is de RI&E vaak het startpunt. De RI&E geeft duidelijk inzicht in de arbeidsrisico's in je organisatie.

Ontvang doorgaans dezelfde werkdag reactie op je aanvraag!

Tijd voor actie!

Waarom?

De RI&E is verplicht voor alle ondernemers met personeel in dienst. Als ondernemer loop je het risico een boete van de Arbeidsinspectie te krijgen wanneer je je RI&E niet op orde hebt. Maar de wettelijke verplichting is natuurlijk niet de enige reden: een RI&E hoort namelijk bij goed ondernemerschap! De RI&E vormt de basis voor een veilige en gezonde werkomgeving voor je medewerkers!

*Actievoorwaarden
  • De actie geldt voor zowel de uitvoer als toetsing van de RI&E
  • De RI&E moet ingepland zijn in juli, augustus of september 2023
  • De aanvraag moet bij ons binnen zijn vóór 1 augustus 2023
  • De offerte is akkoord vóór 15 augustus 2023

De Week van de RI&E is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer informatie omtrent de RI&E

Veelgestelde vragen

RI&E staat voor risico-inventarisatie en -evaluatie. In de RI&E zijn alle risico’s binnen een organisatie op het gebied van gezondheid en veiligheid van werknemers in kaart gebracht. Belangrijk onderdeel van de RI&E is het plan van aanpak.

Ja, volgens de Arbowet moet iedere organisatie met personeel een RI&E hebben. Heb je als werkgever geen RI&E of plan van aanpak, dan kun je zonder waarschuwing een boete krijgen van de Nederlandse Arbeidsinspectie.

Je krijgt 10% korting op de risico-inventarisatie en -evaluatie als de RI&E is ingepland in de maanden juli, augustus of september 2023. Daarnaast moet de aanvraag bij ons binnen zijn vóór 1 augustus 2023 en de offerte moet akkoord zijn vóór 15 augustus 2023.

De preventiemedewerker werkt mee aan de RI&E, adviseert de werkgever over maatregelen met betrekking tot het arbeidsomstandigheden- en veiligheidsbeleid en voert deze maatregelen zo nodig uit.

Ja, volgens de Arbowet moet iedere werkgever een preventiemedewerker aanstellen om de preventietaken in de organisatie uit te voeren. Heb je als werkgever geen preventiemedewerker, dan kun je een boete krijgen van de Nederlandse Arbeidsinspectie.

Je krijgt een voucher voor 10% korting op een Training Preventiemedewerker als wij dit jaar een RI&E voor je mogen uitvoeren en/of toetsen. Deze voucher is geldig t/m 31 december 2023.