Medprevent, dat werkt gezonder

Medische Keuringen

Neem contact op

Taxikeuring bij Medprevent

Voor het verkrijgen van een chauffeurspas voor het rijden in taxi’s en touringcars is deze keuring vereist. Nadat u het aanvraagformulier voor een taxikeuring of chauffeurspas heeft aangevraagd en ingevuld bij Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) of KIWA, kunt u een afspraak maken voor deze keuring. De keuring bestaat uit de anamnese, vragenlijst die u meeneemt doornemen, bloeddruk, orentest (audiogram), visustest op 5 meter, gezichtsvelden en urineonderzoek. Daarna nog een oriënterend lichamelijk onderzoek. Na de keuring zal de KIWA lijst worden afgetekend. De duur van het onderzoek is ongeveer 45 minuten. De keuring dient iedere 5 jaar herhaald te worden. De kosten voor deze keuring zijn € 80,00 (Genoemde prijzen zijn exclusief BTW).

Medische keuring bij Medprevent

De taxikeuring wordt bij Medprevent uitgevoerd op één van de volgende locaties: Assen, Joure, Leek, Zwolle of Naaldwijk. Heeft u speciale wensen? Neem hiervoor contact met ons op. Medprevent is een ISO gecertificeerde Arbodienst waar bedrijfsartsen, sportartsen en keuringsartsen werken.

Aanvraag Keuring

Wilt u een keuring bij ons inplannen? Vul hieronder uw gegevens in en we nemen op werkdagen binnen 24u contact met u op voor een afspraak.

“Apenheul zet zich in voor apen en hun leefgebieden over de hele wereld. Binnen de poorten van Apenheul is Medprevent al jaren onze innovatieve partner in het zorgen voor een veilige plek voor dieren, bezoekers en medewerkers. Ze doen wat ze beloven!”

Apenheul