Zomeractie: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

Training incompany

Iedere organisatie is uniek. Ook de werkomstandigheden verschillen van organisatie tot organisatie. Om bijvoorbeeld een goede, adequate bedrijfshulpverlening te organiseren, toegespitst op je eigen organisatie, helpen we je graag met een BHV-training incompany.

Training op maat

Afgestemd op jouw situatie

Wanneer het jou uitkomt

Overdag, in de avonduren of het weekend

Kies zelf je locatie

Training in de eigen (werk)omgeving

Door heel Nederland verzorgen we incompany-trainingen voor uiteenlopende organisaties. MKB en grootbedrijf, één of meerdere vestigingen. Elke training is maatwerk.

Of het nu gaat om een BHV-training, een EHBO-training of een training Preventiemedewerker. Je kunt kiezen uit verschillende trainingen die we graag bij jou verzorgen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden om de training te laten aansluiten op je specifieke wensen.

Waarom?

Samen veilig & gezond!

Om goed voorbereid te zijn bij calamiteiten en ongelukken is het verstandig dat er voldoende bedrijfshulpverleners zijn in je organisatie. Wil je meerdere werknemers tegelijk opleiden, dan is een training incompany de ideale manier om samen te oefenen in de eigen setting van de organisatie. Na afloop van de training beoordeelt onze instructeur of je werknemers competent zijn en ontvangen zij een certificaat. Zo werken we samen aan een veilig en gezonde werkomgeving.

Dáárom Arbodienst Medprevent: onze aanpak

Wil je dat wij een training bij jou op locatie verzorgen? Onze ervaren instructeurs komen graag naar je toe! Vooraf bespreken we het opleidingsprogramma en de wensen vanuit je organisatie. Zo kunnen we branchespecifieke aandachtspunten verwerken in de training en kunnen we een ontruimings- of simulatieoefening toevoegen. We kunnen bovendien een training plannen in de avonduren en in het weekend. Met een trainingsprogramma op maat gaan we samen voor het beste resultaat.

Aanvragen

Je eigen werkomgeving is de beste leeromgeving.

Leid meerdere werknemers tegelijkertijd op in hun vertrouwde werkomgeving met een trainingsprogramma op maat. Omdat de training is toegespitst op de situatie in jouw organisatie, sluit deze goed aan op de praktijk.

Ontvang doorgaans dezelfde werkdag reactie op je aanvraag!

Voordelen van een training incompany

  • Geen reiskosten en reistijd voor cursisten
  • In eigen omgeving met realistische en relevante praktijkvoorbeelden
  • Risico’s op maat in kaart gebracht
  • Branchespecifieke aandachtspunten
  • Hoge betrokkenheid
  • Samenwerken en elkaar leren kennen in crisissituaties
  • Mogelijkheid tot e-learning (specifieke situatie)

Veelgestelde vragen

Het voordeel van een BHV-training incompany is dat de training is afgestemd op de specifieke situatie in jouw organisatie en mogelijk branchespecifieke aandachtspunten bevat. Daarnaast kun je deze training met je collega’s volgen op een eigen locatie. Bij een training open inschrijving volg je de BHV-training samen met cursisten van andere organisaties.

Als wij een BHV-training incompany voor jouw organisatie mogen verzorgen kan dat een opleiding of een herhaling zijn, afhankelijk van het kennisniveau van je werknemers. Hebben zij niet eerder een BHV-opleiding gevolgd, dan volgen ze een opleiding.

Bij een BHV-opleiding leiden we je op tot bedrijfshulpverlener in je organisatie. We leren je de basis aan en oefenen intensief met de lesstof. Bij de BHV-herhaling herhalen we de basis-lesstof van de BHV-opleiding en gaan we dieper in op de stof. Deze verdieping is ieder jaar anders, waardoor je nooit dezelfde training volgt. Door jaarlijks onze herhalingstraining te volgen houd je je kennis up-to-date en je vaardigheden op peil.

We maken bij onze trainingen onderscheid tussen een opleiding en herhaling. Hebben enkele werknemers al eerder een BHV-opleiding gevolgd, dan kunnen we afhankelijk van het aantal cursisten en de geldigheid van hun certificaat een combinatietraining verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als je een of meer BHV’ers hebt aangesteld, moeten de BHV’ers een goede opleiding volgen en beschikken over voldoende uitrusting om hun taken te kunnen uitvoeren. Ook bij onze trainingen incompany volg je als BHV’er ieder jaar een BHV-training. Je certificaat verloopt namelijk een jaar nadat je een training hebt gevolgd.

Een BHV-opleiding incompany duurt 7,5 uur (exclusief lunch) en een BHV-herhaling incompany duurt 6 uur (exclusief lunch).

Ja, we verzorgen graag een training incompany in de avonduren of op zaterdag. Je betaalt hiervoor wel een toeslag.

Wil je een training verplaatsen of annuleren? Wanneer je een training incompany bij ons hebt ingepland, kun je tot 10 werkdagen voor de training kosteloos verplaatsen of annuleren. Was je niet aanwezig bij de training of wil je binnen 5 werkdagen voor de training verplaatsen of annuleren, dan brengen wij 50% van de kosten in rekening. Zie ook onze Algemene voorwaarden.

Een BHV-training incompany is al snel voordeliger voor je organisatie. Je volgt de training immers op je eigen locatie, kiest zelf wanneer het je uitkomt en bij een groep werknemers is de prijs per persoon vaak voordeliger.

In principe volg je een BHV-training incompany op een eigen locatie. We richten de training immers op de veiligheidsrisico’s in jouw organisatie. Is dit niet mogelijk, dan kies je een externe locatie naar keuze. Dit kan ook een van onze 70+ locaties in Nederland zijn.

Voor onze training hebben we een binnenruimte nodig met tafels en stoelen die te verplaatsen zijn en voldoende ruimte voor praktijkoefeningen. Bij voorkeur is er een beamer in de trainingsruimte aanwezig. Daarnaast moeten we kunnen beschikken over een buitenruimte van tenminste drie parkeerplaatsen voor de blusoefeningen. Koffie/thee en lunch regel je bovendien zelf.