Medprevent, dat werkt gezonder!

Inschrijven BHV

UPDATE 04-11-20: Ook met de huidige verscherpte maatregelen kunnen onze trainingen doorgaan. We blijven echter afhankelijk van mogelijke wijzigingen in regelgeving of eventuele wijzigingen in plaatselijke noodverordeningen m.b.t. onze locaties, waardoor de situatie per gebied kan verschillen. Op een aantal locaties kunnen we op dit moment niet terecht waardoor we helaas enkele cursussen hebben moeten annuleren. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk te zoeken naar alternatieven. Op deze pagina vindt u ons meest actuele aanbod. 

Voor meer informatie over actuele protocollen en getroffen voorzorgsmaatregelen verwijzen we u naar onze speciale pagina Corona BHV. Bekijk ook ons nieuwsbericht van 6 november 2020 hier!

Inschrijven BHV

Hier vindt u een overzicht van al onze geplande BHV cursussen!

LET OP: Op de meeste locaties geldt een mondkapjesplicht in de openbare ruimtes. Hier dient u zelf voor te zorgen. Wij adviseren u daarom altijd een mondkapje mee te nemen naar de BHV cursus. 

Plaats
Cursus
Tussen
Dichtbij
 1. BHV Opleiding – € 172,-
  (vanaf 1-1-2021: € 174,-)

  8.30 uur – 16.30 uur

  Lees meer over onze BHV opleiding!

 2. BHV Herhaling – €132,-
  (vanaf 1-1-2021: € 134,-)

  8.30 uur – 15.00 uur

  Lees meer over onze BHV herhaling!

 3. BHV + CCV training – € 197,-
  (vanaf 1-1-2021: € 199,-)

  8.30 uur – 16.30 uur

  Lees meer over onze BHV + CCV!

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"De bedrijfsarts van Medprevent is een belangrijke pro-actieve gesprekspartner in de verzuimbegeleiding voor zowel de werknemer als leidinggevende. Naast de vakinhoudelijke kwaliteiten voelt de bedrijfsarts de cultuur en mores van het bedrijf en haar medewerkers goed aan"