Medprevent, dat werkt gezonder!

Inschrijven BHV

UPDATE 26-02-21: GOED NIEUWS! Het kabinet heeft het belang van de doorgang van EHBO-, BHV- en veiligheidstrainingen onderkend voor beroep en bedrijf. Dat betekent wij onze BHV & Veiligheidstrainingen vanaf 16 maart 2021  weer opstarten. In overleg met onze locaties voor de trainingen open inschrijving wordt gekeken naar de mogelijkheden per locatie. Hieronder vindt u ons meest actuele aanbod.

Uiteraard zal alles altijd gelden met inachtneming van de 1,5 meter afstand, coronamaatregelen en het brancheprotocol. Voor meer informatie over actuele protocollen en getroffen voorzorgsmaatregelen verwijzen we u naar onze speciale pagina Corona BHV.

Inschrijven BHV

Hier vindt u een overzicht van al onze geplande BHV cursussen!

LET OP: Op onze locaties geldt een mondkapjesplicht in de openbare ruimtes. Hier dient u zelf voor te zorgen. Wij adviseren u daarom altijd een mondkapje mee te nemen naar de BHV cursus. 

Plaats
Cursus
Tussen
Dichtbij
 1. BHV Opleiding – € 174,-
  8.30 uur – 16.30 uur

  Lees meer over onze BHV opleiding!

 2. BHV Herhaling – €134,-
  8.30 uur – 15.00 uur

  Lees meer over onze BHV herhaling!

 3. BHV + CCV training – € 199,-
  8.30 uur – 16.30 uur

  Lees meer over onze BHV + CCV!

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde