Medprevent, dat werkt gezonder

Incompany

Contactformulier

Medprevent is uw ideale partner voor het organiseren van een BHV incompany training. Als gecertificeerd opleidingsinstituut biedt Medprevent u inhoudelijk hoogstaande trainingen aan. Onder het motto ‘uw bedrijfshulpverlening: onze zorg’  bieden wij een unieke eendaagse BHV training aan, ook bij u op locatie.

Wij komen graag bij u op locatie en verzorgen de BHV training. Dit geldt zowel voor de BHV Opleiding als voor de BHV Herhaling. Door het toevoegen van branchespecifieke aandachtspunten sluit deze training naadloos aan op de aanwezige situatie binnen uw organisatie. Bij een incompany training wordt de datum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering.

Datum + tijden: in overleg
Prijs BHV Opleiding incompany: € 1.595,- excl. BTW *
Prijs BHV Herhaling incompany: € 1.290,- excl. BTW *
Prijs BHV + CCV training: Op aanvraag (max. 8 personen per groep)*

Toeslag avonduren/zaterdag: 15%/25% van de prijs
Maximaal aantal deelnemers per groep: 18

Als erkend en gecertificeerd opleidingsinstituut verleend Medprevent BHV certificaten met een geldigheid van één jaar.

* Alle prijzen zijn inclusief lesmaterialen en certificaten, exclusief BTW. De kosten voor het examen en het lesboek zijn bij de prijs inbegrepen. Eventuele parkeerkosten van de instructeur worden doorberekend.

Meer informatie over een BHV cursus bij u op locatie?

Contactformulier

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde