Zon, zee en... BHV: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

Artikel

Week van de RI&E 2023

Geplaatst op 12 juni 2023

Doe mee en krijg 10% korting op je RI&E!

Het is de Week van de RI&E!
Van 12 t/m 16 juni is de 9e editie van de Week van de RI&E. Deze week vragen we samen met arbodeskundigen, adviseurs, opleiders en brancheorganisaties, in heel Nederland aandacht voor de RI&E. We activeren ondernemers om hun arbeidsrisico’s in kaart te brengen en om daarna ook een plan te maken om de risico’s in hun bedrijf te verkleinen of zelfs weg te nemen.

Waarom?

De RI&E is verplicht voor alle ondernemers met personeel in dienst. Ondernemers lopen het risico een boete te krijgen als zij dit niet op orde hebben. Maar dat is niet de enige reden om een RI&E te hebben. Een RI&E hoort ook gewoon bij goed ondernemerschap en vormt de basis voor een veilige en gezonde werkomgeving voor medewerkers.

Ook wij doen mee aan de Week van de RI&E!

Doe jij ook mee aan onze actie in de Week van de RI&E, dan krijg je 10% korting op de uitvoer en/of toetsing van je RI&E. Mogen wij dit jaar een RI&E uitvoeren in jouw organisatie, dan krijg je bovendien een voucher van ons met 10% korting op een training Preventiemedewerker.

Kijk op onze actiepagina voor de voorwaarden en ga ook aan de slag in de Week van de RI&E! 

De Week van de RI&E is een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ouder bericht
«
Recenter bericht
»

Gerelateerde berichten

Misschien vind je dit ook interessant