Medprevent, dat werkt gezonder!

BHV & Veiligheidstrainingen

Inschrijven

UPDATE 26-02-21: GOED NIEUWS! Na een intensieve lobby vanuit de branchevereniging BHV heeft het kabinet het belang van de doorgang van EHBO-, BHV- en veiligheidstrainingen onderkend voor beroep en bedrijf. In de versoepelingen op de coronaregeling worden deze met ingang van 03-03-2021 expliciet genoemd.

Dat betekent wij onze BHV & Veiligheidstrainingen vanaf 16 maart 2021 weer opstarten. In overleg met onze locaties voor de trainingen open inschrijving wordt gekeken naar de mogelijkheden per locatie.

Uiteraard zal alles altijd gelden met inachtneming van de 1,5 meter afstand, coronamaatregelen en het brancheprotocol.

Wettekst Rijksoverheid (Wijzigingsregeling maatregelen COVID-19 (contactberoepen, buitensporten, winkelen op afspraak, avondklok))

Voor meer informatie over actuele protocollen en getroffen voorzorgsmaatregelen verwijzen we u naar onze speciale pagina Corona BHV.

LET OP: Op onze locaties geldt een mondkapjesplicht in de openbare ruimtes. Hier dient u zelf voor te zorgen. Wij adviseren u daarom altijd een mondkapje mee te nemen naar de BHV cursus. 

Schrijf je vandaag nog in voor een BHV cursus!

Bekijk alle BHV cursussen

 1. BHV Opleiding – € 174,-
  8.30 uur – 16.30 uur

  Lees meer over onze BHV opleiding!

 2. BHV Herhaling – € 134,-
  8.30 uur – 15.00 uur

  Lees meer over onze BHV herhaling!

 3. BHV + CCV training – € 199,-
  8.30 uur – 16.30 uur

  Lees meer over onze BHV + CCV!

Liever een BHV cursus op uw eigen locatie? Ook dat kan!

Lees verder

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde