Medprevent, dat werkt gezonder

RI&E

UPDATE 24-02-21: De werkzaamheden met betrekking tot de RI&E en Advisering gaan, uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, gewoon door. Voor meer informatie over actuele protocollen en getroffen voorzorgsmaatregelen verwijzen we u naar onze pagina Corona RI&E.

Laat nu een COVID-19 RI&E uitvoeren door Medprevent!

Als arbodienst kan Medprevent ook uw Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) uitvoeren. Kent u alle risico’s die er binnen uw onderneming aanwezig zijn? Ook voor uw personeel en uw materieel?

Het is belangrijk om al deze risico’s goed in kaart te hebben. Met een RI&E worden alle risico’s binnen een onderneming in kaart gebracht. Een RI&E is een wettelijk vereiste voor elk bedrijf met personeel. Het doel van een RI&E is om alle risico’s binnen een onderneming op een rij te zetten en vervolgens tot een plan te komen om deze risico’s op te lossen of te vermijden. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van een goede RI&E.

Inschrijven cursus Preventiemedewerker?

Inschrijven

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde