Medprevent, dat werkt gezonder

RI&E

NIEUWSTE UPDATE: Het zijn vreemde tijden waarin het coronavirus (COVID-19) een groot stempel drukt op ieders leven. Op onze pagina Corona RI&E vindt u alle informatie met betrekking tot onze dienstverlening op het gebied van RI&E en Advisering in deze periode!

Als arbodienst kan Medprevent ook uw Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) uitvoeren. Kent u alle risico’s die er binnen uw onderneming aanwezig zijn? Ook voor uw personeel en uw materieel?

Het is belangrijk om al deze risico’s goed in kaart te hebben. Met een RI&E worden alle risico’s binnen een onderneming in kaart gebracht.

Een RI&E is een wettelijk vereiste voor elk bedrijf met personeel. Het doel van een RI&E is om alle risico’s binnen een onderneming op een rij te zetten en vervolgens tot een plan te komen om deze risico’s op te lossen of te vermijden. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van een goede RI&E.

Inschrijven cursus Preventiemedewerker?

Inschrijven

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."