Medprevent, dat werkt gezonder!

EHBO cursus

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongelukken. Wat doet u als u er in uw omgeving iets is gebeurd? Met behulp van een EHBO opleiding van Medprevent weet u wat u wel en juist ook wat u niet moet doen.

Ook binnen bedrijven kunnen onverwachte situaties ontstaan waarbij het heel gunstig zou zijn als er iemand in de buurt is die beschikt over een EHBO certificaat. Mensen met een EHBO certificaat kunnen adequate hulp verlenen bij stoornissen in het bewustzijn, de ademhaling en weten wat ze moeten doen bij letsel en bij een shock.

Incompany:

Bij een incompany cursus wordt de cursusdatum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering. Mocht uw eigen locatie niet geschikt zijn voor het laten plaatsvinden van de cursus, dan kunnen wij een externe locatie voor u regelen. De kosten van deze locatie worden dan aan u doorberekend.

Wij bieden zowel de EHBO opleiding als de EHBO herhaling aan. Wanneer u in uw werk veel te maken heeft met kinderen kunt u de cursus Kinder EHBO volgen. Zowel de Opleiding Kinder EHBO als de Herhaling Kinder EHBO kunt u bij ons volgen.

EHBO opleiding:

Medprevent kan voor uw bedrijf de EHBO opleiding verzorgen. De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en wordt afgesloten met een examen. Dit examen wordt afgenomen door een examen team van het Oranje Kruis. Tijdens de cursus leer je wat je moet doen, maar ook wat je vooral moet laten bij diverse calamiteiten. Om het oefenen zo ‘echt’ mogelijk te maken, wordt een lotusslachtoffer ingeschakeld.

EHBO herhaling:

De EHBO Herhalingscursus is bedoeld voor medewerkers binnen uw bedrijf die al in het bezit zijn van een geldig EHBO certificaat. De EHBO herhaling dient jaarlijks gevolgd te worden om het EHBO certificaat geldig te laten zijn.  De instructeur gaat op een interactieve wijze het kennisniveau van de cursisten inventariseren. De onderwerpen zoals behandeld zijn tijdens de EHBO opleiding, worden verder uitgediept. Het lesmateriaal wordt elk jaar aangepast aan de laatste richtlijnen van het Oranje Kruis.

EHBO Kind:

De cursus Kinder EHBO wordt gegeven volgens de laatste richtlijnen van Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). U leert onder andere wat de juiste manier is om een gewond of ziek kind te benaderen en wat u in welke situatie vooral wel of niet moet doen om de juiste hulp te bieden.

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

‘‘Onze ervaring met Medprevent is dat het bedrijf en instructeurs flexibel en doelgericht meedenken om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.‘‘

Dolfinarium