Medprevent, dat werkt gezonder

Arbo & verzuim

UPDATE 24-02-21: Onze dienstverlening met betrekking tot verzuimbegeleiding gaat, uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, gewoon door. Voor meer informatie over actuele protocollen en getroffen voorzorgsmaatregelen verwijzen we u naar onze pagina Corona Arbo.

Arbodienst Medprevent

Als arbodienst is onze visie: ‘Verzuimmanagement doet u zelf, wij helpen u daarbij!’. Onze verzuimcoaches zijn direct aanspreekpunt voor uw leidinggevenden en onze bedrijfsartsen hebben meer een coachende en adviserende rol dan puur en alleen een medische. Wij werken qua arbodienstverlening in Noord-Nederland. Bij voorkeur starten we de dienstverlening met een analyse van uw verzuimbeleid en recente verzuiminformatie om vandaar uit met u uw doelen, ambitie en aanpak vast te stellen.

Medprevent houdt zich als arbodienst onder andere bezig met verzuimbeheersing binnen bedrijven. Uw uiteindelijke doel is om een effectief verzuimbeleid te hanteren. Hier dragen wij zorg voor door bij de verzuimbegeleiding goede ondersteuning en goed advies aan bedrijven, leidinggevenden en P&O functionarissen te bieden.

Wij zijn een gecertificeerde arbodienst, gevestigd in Lippenhuizen, tussen Drachten en Heerenveen. Als arbodienst bieden wij u verschillende aansluitpakketten en maatwerk op basis van uw wensen en ambities. Wij werken voor zeer diverse partijen, groot en klein, in diverse branches. Voor vragen of een vrijblijvend gesprek, neem gerust contact met ons op. Wij ontdekken graag hoe we gezamenlijk met u vorm kunnen geven aan een zo optimaal mogelijk veiligheids- en gezondheidsbeleid. Neem contact met ons via 0513-466217 of via arbo@medprevent.nl. We staan u graag te woord!

  1. Verzuim is beheersbaar

    Het gaat om het gedrag van de gehele organisatie, van de leidinggevende, van collega’s, van de omgeving van de werknemer en niet in de laatste plaats om het gedrag van de werknemer zelf.

  2. Daling van uw ziekteverzuim

    Door uit te gaan van het gedragsmodel hebben wij diverse organisaties ondersteund in het laten dalen van het ziekteverzuim.

  3. Wij bieden maatwerk

    Naast diverse aansluitpakketten luisteren wij graag naar de wensen van u als klant om onze dienstverlening op af te stemmen.

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde