Medprevent, dat werkt gezonder

Arbo & verzuim

Arbodienst Medprevent

Als arbodienst is onze visie: ‘Verzuimmanagement doet u zelf, wij helpen u daarbij!’. Onze verzuimcoaches zijn direct aanspreekpunt voor uw leidinggevenden en onze bedrijfsartsen hebben meer een coachende en adviserende rol dan puur en alleen een medische. Wij werken qua arbodienstverlening in Noord-Nederland. Bij voorkeur starten we de dienstverlening met een analyse van uw verzuimbeleid en recente verzuiminformatie om vandaar uit met u uw doelen, ambitie en aanpak vast te stellen.

Medprevent houdt zich als arbodienst onder andere bezig met verzuimbeheersing binnen bedrijven. Uw uiteindelijke doel is om een effectief verzuimbeleid te hanteren. Hier dragen wij zorg voor door bij de verzuimbegeleiding goede ondersteuning en goed advies aan bedrijven, leidinggevenden en P&O functionarissen te bieden.


Wij zijn een gecertificeerde arbodienst. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lippenhuizen, tussen Drachten en Heerenveen. Daarnaast beschikken wij over diverse locaties in:

 • Groningen
 • Zwolle
 • Assen
 • Rotterdam

Als arbodienst bieden wij u verschillende aansluitpakketten en maatwerk op basis van uw wensen en ambities. Wij werken voor zeer diverse partijen, groot en klein, in diverse branches.

Wij ontdekken graag hoe we uw veiligheids- en gezondheidsbeleid samen zo optimaal mogelijk vorm kunnen geven. Voor vragen of een vrijblijvend gesprek, neem gerust contact met ons op via 0513-466217 of via arbo@medprevent.nl. We staan u graag te woord!

 1. Verzuim is beheersbaar

  Het gaat om het gedrag van de gehele organisatie, van de leidinggevende, van collega’s, van de omgeving van de werknemer en niet in de laatste plaats om het gedrag van de werknemer zelf.

 2. Daling van uw ziekteverzuim

  Door uit te gaan van het gedragsmodel hebben wij diverse organisaties ondersteund in het laten dalen van het ziekteverzuim.

 3. Wij bieden maatwerk

  Naast diverse aansluitpakketten luisteren wij graag naar de wensen van u als klant om onze dienstverlening op af te stemmen.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Wij zijn al jaren erg te spreken over de samenwerking met Medprevent. De trainingen worden door het gehele land erg enthousiast ontvangen door onze collega’s.”

Fletcher hotels