Accreditatiepunten

Bij het behalen van een BHV-certificaat

Prijs

€ 19,95 per persoon

Kwaliteitskeurmerk

Geaccrediteerd, erkend scholingsaanbieder

Accreditatiepunten

Om hun deskundigheid te garanderen en kennis en vaardigheden op peil te houden moeten diverse paramedische beroepsgroepen actief werken aan de ontwikkeling van hun kwaliteit. Dit doen zij bijvoorbeeld door het volgen van bijscholing (verwerven nieuwe competenties) of nascholing (competenties worden opgefrist en/of geactualiseerd).

Arbodienst Medprevent is erkend scholingsaanbieder voor diverse paramedische beroepsgroepen. Volg je als paramedicus een BHV-opleiding of -herhaling en behaal je je certificaat, dan accrediteren wij hiervoor punten.

Let op: Wil je als geregistreerd paramedicus accreditatiepunten ontvangen voor het volgen van een van onze BHV-trainingen, neem dan voor inschrijving of voorafgaand aan de training telefonisch contact met ons op. Je kunt ons ook een e-mail met je registratienummer sturen.

Neem contact op
Kwaliteitshuis Fysiotherapie

Stichting Keurmerk Fysiotherapie en het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) zijn samengegaan in het Kwaliteitshuis Fysiotherapie. Ben je als fysiotherapeut aangesloten bij het Kwaliteitshuis Fysiotherapie, dan kun je met een BHV-training van arbodienst Medprevent accreditatiepunten verdienen. De accreditatiepunten worden toegekend voor de onderdelen AED + reanimatie in de BHV-training, maar worden pas geaccrediteerd na het behalen van het BHV-certificaat. Je kunt met deze trainingen accreditatiepunten verdienen:

ADAP | Kwaliteitsregister Paramedici

Val je als paramedicus onder het Kwaliteitsregister Paramedici, dan bewaakt ADAP (Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici) de kwaliteit van bij- en nascholing. Met onze BHV-training kunnen de volgende paramedische beroepsgroepen scholingsactiviteiten laten accrediteren:

– Diëtisten
– Ergotherapeuten
– Huidtherapeuten
– Logopedisten
– MBB’ers
– Oefentherapeuten
– Optometristen
– Orthopisten
– Podotherapeuten

Ook voor bovenstaande paramedici geldt dat de accreditatiepunten worden toegekend voor de onderdelen AED + reanimatie in de BHV-training, maar worden pas geaccrediteerd na het behalen van het BHV-certificaat. Je kunt met deze trainingen accreditatiepunten verdienen:

Inschrijven training