Zomeractie: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

Accreditatiepunten

Bij het behalen van een BHV-certificaat

Prijs

€ 19,95 per persoon

Kwaliteitskeurmerk

Geaccrediteerd, erkend scholingsaanbieder

Accreditatiepunten

Om hun deskundigheid te garanderen en kennis en vaardigheden op peil te houden moeten diverse beroepsgroepen actief werken aan de ontwikkeling van hun kwaliteit. Dit doen zij bijvoorbeeld door het volgen van bijscholing (verwerven nieuwe competenties) of nascholing (competenties worden opgefrist en/of geactualiseerd).

Arbodienst Medprevent is erkend scholingsaanbieder voor fysiotherapeuten. Volg je als fysiotherapeut onze volledige BHV-opleiding of -herhaling en behaal je je certificaat, dan accrediteren wij hiervoor punten.

Let op: Wil je als geregistreerd fysiotherapeut accreditatiepunten ontvangen voor het volgen van een van onze BHV-trainingen, neem dan voor inschrijving of voorafgaand aan de training telefonisch contact met ons op. Je kunt ons ook een e-mail met je registratienummer sturen.

Neem contact op
Accreditatiebureau Fysiotherapie

Ben je als fysiotherapeut aangesloten bij het Accreditatiebureau Fysiotherapie (Keurmerk Fysiotherapie therapeutenregister en Kwaliteitsregister Fysiotherapie), dan kun je met een volledige BHV-training van arbodienst Medprevent accreditatiepunten verdienen. De accreditatiepunten worden toegekend voor de onderdelen AED + reanimatie in de BHV-training, maar worden pas geaccrediteerd na het behalen van het BHV-certificaat. Je kunt met deze trainingen accreditatiepunten verdienen:

Inschrijven training