Medprevent, dat werkt gezonder

Verzekeringskeuring

Bij het afsluiten van verschillende verzekeringen heeft u een medisch rapport van uw gezondheid nodig. Medprevent verzorgt de medische keuringen en medische rapporten. Als verzekeraar kunt u de keuring laten uitvoeren door Medprevent. Wanneer vervolgens de verzekeringskeuring heeft plaatsgevonden, ontvangt u hier een terugkoppeling van. Als verzekeringsnemer kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. De afhandeling met de verzekeraar nemen wij van u over.

De kosten van deze keuring wordt vergoed door de verzekering. Voorbeelden hiervan zijn keuringen bij het afsluiten van een hypotheek, levensverzekering of bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering. De verzekeringskeuring is uit te breiden met de volgende bloedonderzoeken en inentingen:

  • Bloedonderzoek (uitgebreid)
  • Lyme, legionella, HIV, kwik, benzeen etc.
  • Vaccinatie (hepatitis etc.)

Wilt u een keuring inplannen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0513-466217 of via mail keuringen@medprevent.nl. Wij staan u graag te woord!

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"De bedrijfsarts van Medprevent is een belangrijke pro-actieve gesprekspartner in de verzuimbegeleiding voor zowel de werknemer als leidinggevende. Naast de vakinhoudelijke kwaliteiten voelt de bedrijfsarts de cultuur en mores van het bedrijf en haar medewerkers goed aan"

Hochwald Foods Nederland