Medprevent, dat werkt gezonder

Ontruimingsoefening

Bij onverwachte calamiteiten dient een pand snel en geordend ontruimd te kunnen worden. Een ontruimingsoefening is niet alleen belangrijk voor iedereen die binnen een pand werkt, ook voor bezoekers is dit van groot belang. Medprevent heeft een speciaal plan ontwikkeld, zodat u bij een eventuele noodzakelijke ontruiming volledig bent voorbereid. De ontruimingsoefening bestaat uit drie mogelijke niveaus:

Niveau 1: Basis ontruimingsoefening
Het ontruimingsplan wordt besproken, gevolgd door een rondgang door het pand en een oefening zonder hulpmiddelen, zodat de BHV opgeleide medewerkers weten wat ze moeten doen bij een ontruiming. Tevens wordt er besproken welke instrumenten er ingezet worden tijdens de oefening van niveau 2 (rookmachine, knetterkast, rookbrillen, etc.). De in te zetten instrumenten kunnen per locatie verschillen. Na de oefening maakt Medprevent een verslag voor uw Arbo-map (bedrijfsnoodplan).

Niveau 2: Gevorderde ontruimingsoefening
Een daadwerkelijke (geplande) oefening voor de BHV-organisatie. De oefening wordt aangevuld met een lotusslachtoffer en/of andere calamiteiten nabootsende instrumenten (inzet van een rookmachine) en wordt geëvalueerd met de BHV organisatie. Na de oefening maakt Medprevent een evaluatieverslag voor uw Arbo-map (bedrijfsnoodplan).

Niveau 3: Expert ontruimingsoefening
Bij deze oefening zijn de personeelsleden niet op de hoogte. Zonder aankondiging zal het pand ontruimd moeten worden. Deze oefening wordt aangevuld met een lotusslachtoffer en/of andere calamiteiten nabootsende instrumenten (inzet van een rookmachine). Na de ontruimingsoefening maakt Medprevent een evaluatieverslag voor uw Arbo-map (bedrijfsnoodplan).


Prijs:

Ontruiming niveau 1: € 595,00 excl. BTW

Ontruiming niveau 2: € 495,00 excl. BTW

Ontruiming niveau 3: € 495,00 excl. BTW

Toeslag avonduren/zaterdag: 15%/25% van de cursusprijs

Cursustijden: in overleg

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

‘‘Onze ervaring met Medprevent is dat het bedrijf en instructeurs flexibel en doelgericht meedenken om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.‘‘

Dolfinarium