Medprevent, dat werkt gezonder

BHV Herhaling

Inschrijven BHV

Medprevent geeft de BHV Herhaling door het gehele land. Hiervoor hebben wij ongeveer 60 locaties, zodat u altijd een cursus bij u in de buurt kunt vinden. Het lesmateriaal van Medprevent is zo ontwikkeld dat de BHV Herhaling in één dag voltooid kan worden.

Prijs: € 132,- (vanaf 2021: € 134,-)

De cursus begint om 8.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Een behaald certificaat is 1 jaar geldig en dus adviseren wij u om jaarlijks de BHV Herhaling te volgen, zodat uw kennis up to date blijft. Wanneer u eenmaal een BHV cursus bij ons heeft gevolgd, wordt u ieder jaar automatisch uitgenodigd voor een herhalingscursus. Ook als u de BHV Opleiding maximaal anderhalf jaar geleden bij een andere aanbieder heeft gevolgd, kunt u zich inschrijven voor onze BHV Herhalingscursus.

De cursussen van Medprevent zijn zeer scherp geprijsd. De prijs voor de BHV Herhaling is exclusief BTW maar inclusief lesmateriaal, certificaat en uitgebreide lunch. Het is voor iedere organisatie van groot belang dat er altijd een BHV’er binnen uw organisatie op de werkvloer aanwezig is.

Er komen verschillende modules aan bod tijdens de BHV herhaling. De volgende onderdelen worden in ieder geval behandeld:

  • Reanimatie inclusief AED
  • Stabiele zijligging
  • Verbandleer
  • Brand en ontruiming

Schrijf je vandaag nog in voor een BHV herhaling!

Bekijk alle BHV herhalingen

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"De bedrijfsarts van Medprevent is een belangrijke pro-actieve gesprekspartner in de verzuimbegeleiding voor zowel de werknemer als leidinggevende. Naast de vakinhoudelijke kwaliteiten voelt de bedrijfsarts de cultuur en mores van het bedrijf en haar medewerkers goed aan"

Hochwald Foods Nederland