Medprevent, dat werkt gezonder

BHV Herhaling

Inschrijven BHV

Het BHV certificaat is 1 jaar geldig, blijf up to date door jaarlijks de BHV Herhalingscursus te volgen. In 1 dag inclusief certificaat en uitgebreide lunch op 70+ locaties door het gehele land, zodat er altijd een cursus bij u in de buurt te vinden is.

Prijs: € 134,- (excl. BTW)

Het BHV certificaat is 1 jaar geldig, blijf up to date door jaarlijks de BHV Herhalingscursus te volgen. Het lesmateriaal van Medprevent is zo ontwikkeld dat de BHV Herhaling in één dag kan worden voltooid. De cursus begint om 8.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Wanneer u eenmaal een BHV cursus bij ons heeft gevolgd, wordt u ieder jaar automatisch uitgenodigd voor een herhalingscursus. Ook als u de BHV Opleiding maximaal anderhalf jaar geleden bij een andere aanbieder heeft gevolgd, kunt u zich inschrijven voor onze BHV Herhalingscursus.

De cursussen van Medprevent zijn zeer scherp geprijsd. De prijs voor de BHV Herhaling is exclusief BTW maar inclusief lesmateriaal, digitaal certificaat en uitgebreide lunch. Het is voor iedere organisatie van groot belang dat er altijd een BHV’er binnen uw organisatie op de werkvloer aanwezig is.

Er komen verschillende modules aan bod tijdens de BHV herhaling. De volgende onderdelen worden in ieder geval behandeld:

  • Reanimatie inclusief AED
  • Stabiele zijligging
  • Verbandleer
  • Brand en ontruiming

Schrijf je vandaag nog in voor een BHV herhaling!

Bekijk alle BHV herhalingen

“Wij zijn al jaren erg te spreken over de samenwerking met Medprevent. De trainingen worden door het gehele land erg enthousiast ontvangen door onze collega’s.”

Fletcher hotels