Medprevent, dat werkt gezonder

CCV – voor beroepschauffeurs

Inschrijven BHV

De BHV-cursussen van Medprevent voldoen aan de opleidingseisen die door de Arbowet zijn vastgesteld. Medprevent is ISO 9001 gecertificeerd en onze docenten zijn conform laatste wet- en regelgeving opgeleid. Cursisten van Medprevent voldoen na het behalen van het certificaat aan het opleidingsprofiel van het Ministerie van Binnenlandse zaken en S.Z.W.

Graag willen wij u onder de aandacht brengen dat Medprevent BHV / EHBO ook door de CCV erkend is en dat de trainingsuren gelden als nascholingsuren ter behoud van het rijbewijs zoals bepaald in de Richtlijn vakbekwaamheid. U kunt als beroepschauffeur bijscholingspunten verdienen bij CCV door onze speciale BHV + CCV cursus te volgen. Bekijk het volledige aanbod en zoek een cursus bij u in de buurt!

Op de website van het CBR kunt u meer informatie vinden over CCV!

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde