Digitale health check

We leven in een digitale wereld en doen tegenwoordig bijna alles online. Als we last hebben van een medische kwaal is Google vaak de eerste die we om hulp vragen. Wist je dat je ook preventief met digitale hulpmiddelen kunt onderzoeken hoe vitaal je organisatie is? Ontdek gezondheidsrisico's in jouw organisatie met de digitale health check!

De digitale health check is een laagdrempelige manier om de vitaliteit in jouw organisatie te onderzoeken. Aan de hand van gevalideerde medische vragenlijsten kan de gezondheid en leefstijl van jouw personeel betrouwbaar in beeld worden gebracht. De vragenlijsten kunnen makkelijk online thuis of op het werk worden ingevuld en geven snel inzicht in hoe vol de batterij van jouw werknemers is. Interessant voor de werkgever én de werknemer want gezondheid en vitaliteit binnen een organisatie is een gedeelde verantwoordelijkheid!

  • In één oogopslag zichtbaar waar de risico’s liggen
  • De werknemer ontvangt direct persoonlijk advies
  • Makkelijk online aan te bieden
  • De resultaten van de medische vragenlijsten zijn strikt vertrouwelijk

Waarom?

Online verzuimpreventie

Werknemers die zich fit voelen en gezond zijn melden zich minder vaak ziek, zijn productiever én gemotiveerder. Als werkgever kan het lastig zijn de gezondheid en leefstijl van je werknemers bespreekbaar te maken terwijl dit toch een belangrijke rol speelt in het succes van jouw organisatie.

Met de digitale health check kunnen jouw werknemers gemakkelijk en snel hun eigen gezondheidssituatie in kaart te brengen en zelf aan de slag gaan om risico’s te verkleinen!

Hoe?

De digitale health check is geheel online en makkelijk aan te bieden. Het enige wat je hoeft te doen is het aanvragen van de digitale health check. Wij richten de online omgeving voor je in en nemen contact met je op om af te stemmen welke e-mailadressen toegang krijgen tot de digitale health check.

Als de online omgeving klaar is voor gebruik sturen wij een informatiemail naar alle deelnemende werknemers. Deze e-mail bevat een link waarmee iedereen unieke inloggegevens aan kan maken en de vragenlijsten anoniem in kan vullen. De individuele rapportages voor elke werknemer zijn direct beschikbaar en vanaf 15 werknemers kun je als werkgever de (geanonimiseerde) groepsresultaten bekijken: in één oogopslag zichtbaar waar de risico’s liggen en interventie gewenst is.

Kies voor een uitgebreide groepsrapportage en ontvang specifieke adviezen van een keuringsarts voor vermindering van de risico’s binnen jouw organisatie. Zo kun je gericht aan de slag om de gezondheid van jouw werknemers te behouden of te verbeteren en zet je de eerste stap naar een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en enthousiaste, vitale werknemers!

Kosten

1 – 49 werknemers        € 25,-       p.p. (excl. btw)
50 – 99 werknemers     € 22,50    p.p. (excl. btw)
≥ 100 werknemers         € 20,-       p.p. (excl. btw)

Groepsrapportage         € 95,- (excl. btw)

Direct aanvragen ➜