Medprevent, dat werkt gezonder!

Digitale health check

Medprevent

Digitale health check

Hoe vol is de batterij van uw werknemers? Met deze online vragenlijst, die ingaat op hoe werknemers hun gezondheid ervaren, kan iedere werknemer inzicht krijgen in zijn of haar persoonlijke situatie. Werknemers die zich fit voelen en gezond zijn, melden zich minder vaak ziek en dat werkt kostenbesparend.

Het ziekteverzuim onder werknemers steeg de afgelopen 18 jaar gestaag. In tijden van verandering is het extra belangrijk om als werkgever zicht te houden op het welzijn, de leefstijl en mentale gezondheid van werknemers. In een periode van thuiswerken, hybride werken, onzekerheid en weinig fysieke contactmomenten kan dit extra lastig zijn. Daarom heeft arbodienst Medprevent de Digitale health check ontwikkeld: breng de risico’s voor uw werknemers eenvoudig en snel in kaart.

Medprevent

Inzicht & interventie

De Digitale health check bestaat uit verschillende modules met onderwerpen zoals: werkdruk, burn-out, bevlogenheid, thuiswerken en werkvermogen.

Individuele rapportages voor werknemers zijn direct beschikbaar en vanaf 15 werknemers kunt u als werkgever de (geanonimiseerde) groepsresultaten bekijken: in één oogopslag zichtbaar waar de risico’s liggen en interventie gewenst is.

U kunt er daarnaast voor kiezen om een uitgebreide groepsrapportage inclusief adviezen van een keuringsarts aan te vragen. Zo kunt u gericht aan de slag om de gezondheid van uw werknemers te behouden of te verbeteren en zet u de eerste stap naar een hoge productiviteit, minder ziekteverzuim en enthousiaste, vitale werknemers.

Tarieven
1 – 49 werknemers        €25,-       p.p.
50 – 99 werknemers     €22,50    p.p.
≥ 100 werknemers        €20,-       p.p.
Groepsrapportage        €95,-

Aanvraag Digitale health check

“Apenheul zet zich in voor apen en hun leefgebieden over de hele wereld. Binnen de poorten van Apenheul is Medprevent al jaren onze innovatieve partner in het zorgen voor een veilige plek voor dieren, bezoekers en medewerkers. Ze doen wat ze beloven!”

Apenheul