Zon, zee en... BHV: profiteer nu van 10% korting op een BHV-training in de zomerperiode! Bekijk de zomertrainingen hier.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je weten welke diverse functies wij in huis hebben? Je bent van harte welkom bij Arbodienst Medprevent! Tijdens onze banenmarkt kun je vrijblijvend rondkijken en spreken met onze collega’s.

Verzamel informatie over verschillende specialismes, van mbo- tot wo-niveau, volg de lezingen van onze professionals en laat je inspireren door verschillende stage- en carrièremogelijkheden. Ons gezondheidsplein is centraal gelegen aan de A7 in Leek. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Zien we jou dan?

10 juni

Zaterdag

13:00 - 16:00 uur

Vrije inloop

Gezondheidsplein Leek

De Hoogte 3

Wat kun je bij ons doen?

Veiligheidskundige en BHV-instructeur

Als veiligheidskundige geef je advies over veilig en gezond werken door het opstellen van de RI&E, bedrijfsnoodorganisatie of ontruimingsplan. Onze BHV-instructeurs geven dagelijks les over levensreddend handelen, brand, ontruimen en alarmering.

(Basis)arts

Als arbodienst zijn we altijd op zoek naar artsen die ons team komen versterken. (Bedrijfs)artsen en keuringsartsen zijn welkom. Geen ervaring? Als opleidingsinstantie investeren we graag in jouw opleiding!

POB'er en inzetbaarheidscoach

Als praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB’er) werk je nauw samen met de bedrijfsarts en voer je zelfstandig taken uit op het gebied van advisering en begeleiding bij ziekte en verzuim. Als inzetbaarheidscoach adviseer en coach je leidinggevenden en medewerkers.

Kantoortijgers

Ze zijn onmisbaar in onze organisatie: medewerkers die onze kantoorfuncties vervullen. Denk hierbij aan werk- en stageplekken op het gebied van marketing, sales, HR, backoffice en IT.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze banenmarkt? Stuur dan een e-mail naar hr@medprevent.nl of bel naar 085-044 12 44.