Medprevent, dat werkt gezonder!

Voorkom verzuim met onze tips

In iedere organisatie bestaat het risico op verzuim. We willen er niet altijd te lang bij stilstaan, maar de nadelige gevolgen van verzuim kunnen grote impact op de organisatie hebben. Zowel op organisatorisch als financieel vlak kunnen de gevolgen intern en extern merkbaar zijn. Verzuim kan in veel gevallen (deels) voorkomen of geminimaliseerd worden door met een kritische blik naar de organisatie te kijken. Hiervoor is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle arbeidsrisico’s binnen de organisatie. Bij eventuele risico’s kan dan meteen actie ondernomen worden.

Binnen arbodienst Medprevent staan onze deskundigen voor u klaar om u te helpen bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Wij beschikken over de middelen en deskundigen om een analyse te maken van de huidige situatie en de arbeidsrisico’s voor u in kaart te brengen waardoor u direct gericht aan de slag kunt me het voorkomen van verzuim.

Wij geven alvast 4 tips om verzuim een stapje voor te kunnen zijn:


1. Inventariseer

Kent u alle arbeidsrisico’s in uw organisatie? Hoe is het gesteld met de gezondheid en werkplekken van uw werknemers? Breng de huidige situatie in kaart met een RI&E, PMO en/of werkplekonderzoek.


2. Interpreteer

Zijn alle risicofactoren bekend? Kijk dan welke factoren van invloed kunnen zijn op ziekteverzuim binnen uw organisatie en bepaal de vervolgstappen.


3. Informeer

Vraag de gratis Arbo Infobox aan en ontdek hoe arbodienst Medprevent u kan helpen bij het minimaliseren van verzuim en het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.


4. Investeer

Investeer in de vitaliteit van uw werknemers. Schakel daarbij de juiste hulp in en zet de juiste stappen.


Omgaan met verzuim en risico’s binnen een organisatie is een uitdaging. Om direct de juiste ‘stappen te zetten’ biedt Medprevent de Arbo Infobox met gratis activity tracker.

Met de gratis Arbo Infobox maakt u kennis met de diensten, visie en werkwijze van arbodienst Medprevent. Bovendien ontdekt u hoe wij u kunnen ondersteunen met onze nieuwe verzuimabonnementen. Een succesvolle organisatie begint tenslotte bij gezonde werknemers!

Ontvang onze gratis Arbo Infobox en maak kennis met Medprevent!

 

Aanvragen Arbo Infobox

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Een flexibele en toegankelijke manier van werken; zo kennen wij Medprevent. Dankzij deze houding kunnen wij samen maatwerk bieden, altijd optimaal aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare locaties. De trainers hebben veel praktijkervaring en dat merk je tijdens de lessen. Minder zichtbaar, maar heel belangrijk bij een langdurige samenwerking, is het administratieve proces dat zich achter de schermen afspeelt. Ook dit is goed geregeld, waardoor we met elkaar de kwaliteit hoog kunnen houden. Medprevent is een samenwerkingspartner waarop we kunnen bouwen!”

Zadkine Veiligheidsacademie