Medprevent, dat werkt gezonder!

Verzuimabonnement Start

“Verzuimmanagement doet u zelf,
wij helpen u daarbij!”

Bij Medprevent bepaalt u zelf hoe u omgaat met verzuim binnen uw organisatie. Ons verzuimabonnement Start is het meest eenvoudige abonnement. U heeft toegang tot arbodienst Medprevent, maar u regelt de meeste zaken rondom het verzuim van uw werknemers zelf. 

Verzuimabonnement Start

Start

€ 27,-

Plus

Optimaal

Aansluiting & basiscontract bij arbodienst Medprevent
Digitale verzuimtool voor werkgever en werknemer
Inzicht in cijfers en overzicht verzuim (voor verzekeraar)
Bewaking Wet verbetering poortwachter door verzuimcoach
Advies verzuimdossiers door verzuimcoach

Aansluittarief € 27,- per medewerker per jaar (excl. BTW)

Direct aanvragen

Inhoud verzuimabonnement Start

Iedere werkgever moet een eigen overeenkomst hebben met een arbodienst of een bedrijfsarts: het basiscontract. Met verzuimabonnement Start bent u direct aangesloten bij arbodienst Medprevent en sluit u een basiscontract af bij een gecertificeerde arbodienst. Dit betekent dat u op verrichtingenbasis kunt beschikken over onze bedrijfsartsen en arbodeskundigen. Bovendien ondersteunen wij u bij ziekteverzuimbegeleiding door u inzicht te geven in de verzuimcijfers van uw organisatie en bieden wij verzuimoverzichten voor uw verzekeraar.

De meeste zaken rondom het verzuim binnen uw organisatie regelt u gemakkelijk zelf met ons digitale verzuimsysteem. Zo houdt u zelf de ziekmeldingen van uw werknemers bij, geeft u aan wie er op spreekuur bij de bedrijfsarts moet komen en regelt u zelf de acties die voortvloeien uit de Wet verbetering poortwachter. De verzuimcoach van Medprevent is uw eerste vaste aanspreekpunt bij verzuim.


Visma Verzuim

Bij verzuimabonnement Start maakt u gebruik van ons digitale verzuimsysteem Visma Verzuim. Dit is een webbased applicatie waarop u 24 uur per dag kunt inloggen. Hierin kunt u alle ziekmeldingen en de wettelijke termijnen ten behoeve van de dossieropbouw bijhouden c.q. inzien.

Voordelen van Visma Verzuim

✓    Inzicht in en begeleiding bij het verzuim- en herstelproces van al uw werknemers

✓    Meer grip op verzuim door overzicht in openstaande dossiers

✓    U meldt verzuim en herstel van uw werknemers gemakkelijk via de app

✓    Overal veilig toegang tot onze digitale verzuimtool

✓    Eén centrale plek voor alle verzuimgegevens

✓    Efficiënte samenwerking doordat alle betrokken partijen toegang hebben

Een verzuimabonnement bij Medprevent

Verzuimmanagement wordt bij Medprevent gekenmerkt door ons motto ‘ziekteverzuim is beheersbaar’. Onze verzuimbegeleiding is dan ook gericht op preventie en duurzame inzetbaarheid van werknemers. Uitgangspunt bij onze verzuimabonnementen is: u houdt zelf de regie en onze professionals bieden begeleiding en advies.


 

Direct hart aan de slag met verzuim in uw organisatie?

Vraag verzuimabonnement Start aan

 

“Rentex is zeer tevreden over de op maat gemaakte dienstverlening en de goede samenwerking met de bedrijfsarts en het arboteam van Medprevent.”

Rentex