Medprevent, dat werkt gezonder!

Verzuimabonnement Optimaal

“Verzuimmanagement doet u zelf,
wij helpen u bij het voeren van een effectief verzuimbeleid!”

Bij Medprevent bepaalt u zelf hoe u omgaat met verzuim binnen uw organisatie. Ons verzuimabonnement Optimaal is het meest uitgebreide abonnement. U heeft toegang tot arbodienst Medprevent en onze verzuimcoach biedt u als vast aanspreekpunt begeleiding en advisering bij verzuim in uw organisatie. 

Verzuimabonnement Optimaal

Start

Plus

Optimaal

€ 82,-
Aansluiting & basiscontract bij arbodienst Medprevent
Digitale verzuimtool voor werkgever en werknemer
Inzicht in cijfers en overzicht verzuim (voor verzekeraar)
Bewaking Wet verbetering poortwachter door verzuimcoach
Advies verzuimdossiers door verzuimcoach

Aansluittarief € 82,- per medewerker per jaar (excl. BTW)

Direct aanvragen

Inhoud verzuimabonnement Optimaal

Iedere werkgever moet een eigen overeenkomst hebben met een arbodienst of een bedrijfsarts: het basiscontract. Met verzuimabonnement Optimaal bent u direct aangesloten bij arbodienst Medprevent en sluit u een basiscontract af bij een gecertificeerde arbodienst. Dit betekent dat u op verrichtingenbasis kunt beschikken over onze bedrijfsartsen en arbodeskundigen. Bovendien ondersteunen wij u bij ziekteverzuimbegeleiding door u inzicht te geven in de verzuimcijfers van uw organisatie en bieden wij verzuimoverzichten voor uw verzekeraar.

De meeste zaken rondom het verzuim binnen uw organisatie regelt u gemakkelijk zelf met ons digitale verzuimsysteem. Zo houdt u zelf de ziekmeldingen van uw werknemers bij en geeft u aan wie er op spreekuur bij de bedrijfsarts moet komen. Bij verzuimabonnement Optimaal bewaakt en signaleert de verzuimcoach van Medprevent proactief met u de Wet verbetering poortwachter en de acties die hieruit voortvloeien. Bovendien adviseert onze verzuimcoach op dossierniveau over verzuim(preventie) en re-integratie van uw werknemers.


Visma Verzuim

Bij verzuimabonnement Optimaal maakt u gebruik van ons digitale verzuimsysteem Visma Verzuim. Dit is een webbased applicatie waarop u 24 uur per dag kunt inloggen. Hierin kunt u alle ziekmeldingen en de wettelijke termijnen ten behoeve van de dossieropbouw bijhouden c.q. inzien.

Voordelen van Visma Verzuim

✓    Inzicht in en begeleiding bij het verzuim- en herstelproces van al uw werknemers

✓    Meer grip op verzuim door overzicht in openstaande dossiers

✓    U meldt verzuim en herstel van uw werknemers gemakkelijk via de app

✓    Overal veilig toegang tot onze digitale verzuimtool

✓    Eén centrale plek voor alle verzuimgegevens

✓    Efficiënte samenwerking doordat alle betrokken partijen toegang hebben

Een verzuimabonnement bij Medprevent

Verzuimmanagement wordt bij Medprevent gekenmerkt door ons motto ‘ziekteverzuim is beheersbaar’. Onze verzuimbegeleiding is dan ook gericht op preventie en duurzame inzetbaarheid van werknemers. Uitgangspunt bij onze verzuimabonnementen is: u houdt zelf de regie en onze professionals bieden begeleiding en advies.


 

Direct hart aan de slag met verzuim in uw organisatie?

Vraag verzuimabonnement Optimaal aan

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

‘‘Onze ervaring met Medprevent is dat het bedrijf en instructeurs flexibel en doelgericht meedenken om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.‘‘

Dolfinarium