Medprevent, dat werkt gezonder!

Topsport als inspiratiebron

Vol trots mogen wij aankondigen dat wij officieel sponsor zijn van langebaanschaatsster Reina Anema!✨

Reina begon haar sportcarrière als klein meisje met schaatsen op natuurijs, inmiddels schaatst ze op internationaal niveau voor de Nederlandse schaatsploeg Team Jumbo-Visma. Deze unieke kans heeft ervoor gezorgd dat ze de schaatssport op een nog professionelere manier kan beoefenen. Het team biedt meer mogelijkheden waardoor haar droom over Olympisch succes steeds een stukje dichterbij komt.

Onze roots liggen in Lippenhuizen en als maatschappelijk betrokken organisatie dragen wij graag een steentje bij aan het succes van onze ‘buurvrouw’ uit Gorredijk. Als geboren en getogen Friezin past Reina daarnaast perfect bij onze kernwaarden: positiviteit, professionaliteit, nuchterheid en flexibiliteit.

Topsporters vormen een grote inspiratiebron voor ons allemaal. Zij weten als geen ander hoe belangrijk mentale en fysieke gezondheid is. De uitwisseling van ervaringen en principes vanuit de topsport naar het bedrijfsleven zijn daarmee waardevol:

“‘Het leuke aan schaatsen vind ik het oefenen van de beweging en het constant zoeken naar verbeteringen. Het mooiste is dat je dan vanzelf meer snelheid krijgt als het lukt.”

– Reina Anema –

Wij delen deze visie, want als arbodienst zijn wij met onze dienstverlening ook continu op zoek naar verbeteringen binnen organisaties. Bijvoorbeeld door het uitvoeren van RI&E’s waarin wij alle aanwezige risico’s binnen organisaties signaleren en mogelijke verbeteringen aandragen in een Plan van Aanpak. Ook met onze andere diensten, zoals medische keuringen, werkplekonderzoeken en BHV-trainingen, proberen wij een bijdrage te leveren aan veilig en gezond werken!

Naast de sponsoring van een topsporter zetten wij ons ook in voor de lokale korfbal- en voetbalvereniging. Want we weten het allemaal: sporten en bewegen draagt bij aan een gezonde levensstijl. Dat geldt ook voor uw werknemers, en een succesvolle onderneming begint bij gezonde werknemers. Als werkgever kunt u een belangrijke rol spelen in het stimuleren van een gezonde levensstijl en het voorkomen van verzuim door de juiste stappen te zetten. Hierbij komen wij om de hoek kijken want de combinatie van gezondheid, (top)sport en werk is onze expertise. Samen met Reina Anema hopen wij ook u te kunnen inspireren en te ondersteunen bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving en duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Zo worden we samen gezond en vitaal 85+!

Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking met Reina Anema!

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Wij zijn al jaren erg te spreken over de samenwerking met Medprevent. De trainingen worden door het gehele land erg enthousiast ontvangen door onze collega’s.”

Fletcher hotels