Medprevent, dat werkt gezonder!

Aanbod tegoed sneltesten

Sneltest Covid-19 voor werknemers

Om de coronapandemie te bestrijden en om een veilige(re) werkomgeving te creëren voor werknemers, is het belangrijk om uw werknemers (met klachten) te blijven testen. Medprevent vindt het als arbodienst van groot belang dat werknemers gezond en veilig aan het werk kunnen. Door gemakkelijk en snel te kunnen testen worden de voorwaarden gecreëerd om op een veilige manier toch aan het werk te gaan. Daarom heeft Medprevent besloten om een samenwerking aan te gaan met spoedtest.nl en TIGRA om met een landelijke dekking sneltesten voor werkgevers aan te bieden. 

Door deze samenwerking:

– Kan een afspraak ingepland worden op één van de 120+ locaties.
– Worden de testen afgenomen door professionele medewerkers.
– Wordt de uitslag per beveiligde e-mail verzonden.
– Worden positieve testuitslagen doorgegeven aan de GGD.

Medprevent

Aanbod sneltesten voor werknemers

Het testen van uw werknemers kan (vroegtijdig) besmettingen opsporen zodat zij veilig kunnen blijven werken. Bijvoorbeeld wanneer thuiswerken of 1,5 meter afstand houden geen optie is. U kunt bij ons een vouchercode met een tegoed aan sneltesten aanschaffen:

– Vouchercode voor 50 testen €1.347,50 (€26,95 per test)
– Vouchercode voor 100 testen €2.395,00 (€ 23,95 per test)
– Vouchercode voor 250 testen €5.237,50 (€20,95 per test)
– Vouchercode voor 500 testen €10.475,00 (€20,95 per test)

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. De vouchercode is 3 maanden geldig. Voor een afname van meer dan 1.000 sneltesten maken we graag een aanbod op maat. Vul het formulier onderaan de pagina in voor een offerteaanvraag.

Medprevent

Hoe werkt het?

1. U deelt de vouchercode met uw werknemers.
2. Uw werknemers kunnen een afspraak maken op zakelijk.spoedtest.nl op één van de 120+ locaties die landelijk beschikbaar zijn.
3. Bij het maken van de afspraak wordt er een locatie, datum en tijdstip gekozen, na invoer van de vouchercode is betaling niet nodig.
4. De afspraak wordt bevestigd per e-mail.
5. Bij de sneltest, ook wel de antigeentest, wordt aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig zijn.
6. Uw werknemer ontvangt de uitslag binnen 30 minuten na de test.

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in.

Medprevent

Waar wordt er getest?

Door heel Nederland wordt de sneltest uitgevoerd. Via de kaart vindt u de locaties waar tot nu toe getest kan worden. Dit wordt wekelijks uitgebreid. Is er geen testlocatie bij u in de buurt? Laat het ons weten. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Dit kan ook betekenen dat wij bij u op locatie gaan testen.

De veelgestelde vragen op een rijtje

Net als bij de PCR-test wordt er met een wattenstaafje vocht uit je neus gehaald. De sneltest toont binnen 30 minuten aan of de uitstrijk antigenen van het Coronavirus bevat. Als de test positief is, dan draag je het Coronavirus bij je en ben je besmettelijk. Bij een negatieve test ben je waarschijnlijk niet besmettelijk, maar omdat hele kleine hoeveelheden virus gemist kunnen worden, kunnen wij dit niet uitsluiten.

 

Ja, de antigeen sneltest is voor 99,68% betrouwbaar. Dit geldt voor de CE-gemarkeerde sneltesten die goedgekeurd zijn door het RIVM. Het is wel zo dat je bij een negatieve test waarschijnlijk niet besmettelijk bent, maar dat het niet met 100% zekerheid is uit te sluiten.

Het afnemen van een uitstrijkje uit je keel en/of neus kan als onprettig worden ervaren. Dit verschilt enorm van persoon tot persoon. Houd er rekening mee dat het testen soms niet prettig is, maar wel snel weer voorbij.

U kunt zich op 120+ locaties door heel Nederland laten testen. Op zakelijk.spoedtest.nl vindt u de locatie bij u in de buurt.

Nee, dat is geen probleem, u hoeft geen klant van ons te zijn.

De vouchercode voor het testen van werknemers is drie maanden geldig.

Je ontvangt de uitslag en het bijbehorende (reis)certificaat per beveiligde e-mail. De uitslag komt met een certificaat in het Engels. Het is je eigen verantwoordelijkheid om na te gaan of het land van bestemming deze test accepteert.

Sensitiviteit: 96,52%
Specificiteit: 99,68%

SARS-CoV-2 valt onder de meldingsplicht infectieziekten volgens de Wet publieke gezondheid (Wpg). Wij zijn verplicht om positieve uitslagen te melden aan jouw lokale GGD en mogen dit niet anoniem doen. De GGD zal na melding contact met je opnemen voor een bron- en contactonderzoek. De arts infectieziektebestrijding van de GGD beoordeelt het besmettingsgevaar en of er maatregelen nodig zijn zoals; isolatie en quarantaine. Volg altijd de richtlijnen van het RIVM.

Nee, je ontvangt jouw testuitslag enkel op het door jou aangegeven e-mailadres. Jouw werkgever krijgt hierover geen bericht.

Een extra PCR-test na een positieve uitslag is bij ons niet noodzakelijk. De antigeen sneltest is voor positieve testen nagenoeg waterdicht betrouwbaar (99,68%). Bij een positieve uitslag geldt het advies om je aan de daarvoor geldende richtlijn m.b.t. quarantaine en isolatie te houden.

 

 

Tot weken na een besmetting met SARS-CoV-2 kunnen er nog sporen van het virus aanwezig zijn in de neus en/of keel. Je kan dan helaas niet reizen, maar als je klachtenvrij bent hoef je je geen zorgen te maken of je besmettelijk bent.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Een flexibele en toegankelijke manier van werken; zo kennen wij Medprevent. Dankzij deze houding kunnen wij samen maatwerk bieden, altijd optimaal aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare locaties. De trainers hebben veel praktijkervaring en dat merk je tijdens de lessen. Minder zichtbaar, maar heel belangrijk bij een langdurige samenwerking, is het administratieve proces dat zich achter de schermen afspeelt. Ook dit is goed geregeld, waardoor we met elkaar de kwaliteit hoog kunnen houden. Medprevent is een samenwerkingspartner waarop we kunnen bouwen!”

Zadkine Veiligheidsacademie