Medprevent, dat werkt gezonder!

Sneltest voor werkgevers

Gratis sneltest & antistofbepaling Covid voor werkgevers.

Om de covidpandemie te bestrijden en om een veilige(re) werkomgeving te creëren voor werknemers, is het Ministerie van VWS een Open House Aanmeldprocedure gestart voor bedrijfsartsen en arbodiensten. Het doel hiervan is om bedrijfsartsen en arbodiensten te
contracteren die op aanvraag van werkgevers sneltesten gaan uitvoeren. Medprevent vindt het als arbodienst van groot belang dat werknemers gezond en veilig aan het werk kunnen. Door sneltesten breder ter beschikking te stellen, kunnen de voorwaarden worden gecreëerd om op een veilige manier toch aan het werk te gaan. Medprevent heeft daarom besloten om een samenwerking aan te gaan met Spoedtest en TIGRA om met een landelijke dekking voor alle werkgevers, ook eventueel op bedrijfslocatie, sneltesten aan te gaan bieden. Het testen van werknemers met klachten of naar aanleiding van een melding in de CoronaMelder wordt volledig vergoed voor de werkgever.

Medprevent, TIGRA en spoedtest.nl starten op 9 februari met het aanbieden van deze gratis sneltest voor werknemers.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten? Bekijk dan onze informatiepagina!

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde