Medprevent, dat werkt gezonder

COVID-19 RI&E

Week van de RI&E

Bekijk onze brochure: COVID-19 RI&E [PDF]

Ontvang nu 10% korting** op een COVID-19 RI&E.

** Voor deze kortingsactie gelden de volgende voorwaarden:

  1. U dient te beschikken over een actuele en geldige RI&E (maximaal 3 jaar oud).
  2. De uitvoering dient plaats te vinden tussen 1 oktober 2020 en 31 december 2020.

U heeft uw organisatie ‘coronaproof’ ingericht en volgt de protocollen. Maar is uw, wettelijk verplichte, Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) wel op orde?

De gevolgen van het coronavirus hebben een enorme impact op hoe wij werken en leven. Als organisatie dient u te allen tijde een veilige en gezonde werkplek aan te bieden en over een actuele (en getoetste) RI&E te beschikken. Door de reeds getroffen coronamaatregelen binnen uw organisatie zijn waarschijnlijk (nieuwe) risico’s aanwezig die in uw RI&E opgenomen dienen te worden.

Medprevent kan u hierbij assisteren met de COVID-19 RI&E. Als aanvulling op uw bestaande RI&E voert onze veiligheidskundige een COVID-19 inventarisatie uit. Bij deze inventarisatie wordt er gekeken naar de inrichting van werkplekken en looproutes, psychische factoren en (mogelijke) besmettingsgevaren. Hiermee krijgt u zicht op mogelijke knelpunten en voldoet u aan de eisen uit de Arbowet. In het Plan van Aanpak stellen we praktische maatregelen voor om de knelpunten op te lossen/te beheersen.

Wilt u meer informatie over een COVID-19 RI&E of wilt u direct een offerte opvragen? Dat kan! Bel ons op 0513-466217 of stuur een mail naar info@medprevent.nl.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

‘‘Onze ervaring met Medprevent is dat het bedrijf en instructeurs flexibel en doelgericht meedenken om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.‘‘