Medprevent, dat werkt gezonder

Actualisatie RI&E

Actualisatie RI&E

Als de arbeidsomstandigheden in uw bedrijf veranderen, moet u ook de RI&E aanpassen. Denk hierbij aan de inrichting van een nieuwe productielijn, uitbreiding van uw dienstenpakket, een ingrijpende verbouwing of nieuwe taken voor uw medewerkers.

De huidige RI&E, inclusief Plan van Aanpak, vormt de basis en deze zal door middel van een nieuwe rapportage geactualiseerd worden naar de huidige stand der wetgeving, wetenschap en techniek. Als u de actualisatie van de RI&E door ons uit laat voeren, dienen wij de beschikking te krijgen over het actuele Plan van Aanpak.

De beoordeling op volledigheid van de RI&E wordt conform de richtlijn ‘Leidraad RIE-Toets’ van de NVAB uitgevoerd. Hierbij wordt beoordeeld of actuele inzichten op het terrein van veiligheid, gezondheid en welzijn voldoen aan de hedendaagse wetgeving en op een juiste wijze zijn verwerkt in de RI&E.

Wilt u meer informatie over het actualiseren van uw RI&E door Medprevent of wilt u direct een offerte opvragen? Dat kan! Vul het onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Aanvraag RI&E

“Een flexibele en toegankelijke manier van werken; zo kennen wij Medprevent. Dankzij deze houding kunnen wij samen maatwerk bieden, altijd optimaal aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare locaties. De trainers hebben veel praktijkervaring en dat merk je tijdens de lessen. Minder zichtbaar, maar heel belangrijk bij een langdurige samenwerking, is het administratieve proces dat zich achter de schermen afspeelt. Ook dit is goed geregeld, waardoor we met elkaar de kwaliteit hoog kunnen houden. Medprevent is een samenwerkingspartner waarop we kunnen bouwen!”

Zadkine Veiligheidsacademie