Medprevent, dat werkt gezonder

Actualisatie RI&E

Actualisatie RI&E

Als de arbeidsomstandigheden in uw bedrijf veranderen, moet u ook de RI&E aanpassen. Denk hierbij aan de inrichting van een nieuwe productielijn, uitbreiding van uw dienstenpakket, een ingrijpende verbouwing of nieuwe taken voor uw medewerkers.

De huidige RI&E, inclusief Plan van Aanpak, vormt de basis en deze zal door middel van een nieuwe rapportage geactualiseerd worden naar de huidige stand der wetgeving, wetenschap en techniek. Als u de actualisatie van de RI&E door ons uit laat voeren, dienen wij de beschikking te krijgen over het actuele Plan van Aanpak.

De beoordeling op volledigheid van de RI&E wordt conform de richtlijn ‘Leidraad RIE-Toets’ van de NVAB uitgevoerd. Hierbij wordt beoordeeld of actuele inzichten op het terrein van veiligheid, gezondheid en welzijn voldoen aan de hedendaagse wetgeving en op een juiste wijze zijn verwerkt in de RI&E.

Wilt u meer informatie over het actualiseren van uw RI&E door Medprevent of wilt u direct een offerte opvragen? Dat kan! Vul het onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Aanvraag RI&E

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Rentex is zeer tevreden over de op maat gemaakte dienstverlening en de goede samenwerking met de bedrijfsarts en het arboteam van Medprevent.”

Rentex