Medprevent, dat werkt gezonder

PAGO

Een Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO) bestaat uit diverse onderdelen. Er wordt tijdens het PAGO extra aandacht besteedt aan de gezondheidsrisico’s die het beroep van de keurling met zich meebrengt. Op deze manier wordt er advies gegeven om de gezondheid te optimaliseren.

Zo zal de keurling vooraf een vragenlijst invullen en wordt er tijdens de keuring een biometrisch- en lichamelijk onderzoek verricht. Uiteindelijk ontvangt de keurling een persoonlijke medische rapportage.

“Gezonde medewerkers hebben een hogere productiviteit”. Deze stelling gaat zeker weten ook op in de bouwnijverheid. Indien u onder de werkingssfeer van de CAO’s Bouwnijverheid, Schilders-, Afwerkings- en Glaszetsector, Afbouw of Natuursteenbedrijf valt, zorgt Volandis voor de betaling van het PAGO van uw werknemers! Deze keuringen worden alleen vergoed als ze uitgevoerd worden door een erkende arbodienst. Medprevent B.V. is zo’n erkende en gecertificeerde arbodienst en voldoet aan de gestelde keuringseisen van Volandis, waardoor u het PAGO van uw werknemers gratis uit kunt laten voeren door Medprevent.

Het (gratis) PAGO kan worden ondergaan op onze keuringslocaties in:

  • Joure
  • Leek
  • Zwolle
  • Assen
  • Naaldwijk

Uiteraard kan het, mits u beschikt over een goede afgesloten ruimte, ook bij u op locatie.

Inmiddels heeft Medprevent jarenlange ervaring met de uitvoering van deze keuringen. Wij verzorgen dit dan ook heel graag voor u! Neem zo snel mogelijk contact met ons op via 0513-466217 of stuur een mail naar keuringen@medprevent.nl en vraag het (gratis) PAGO aan voor uw werknemers. Ook kunt u ons contactformulier invullen!

“Apenheul zet zich in voor apen en hun leefgebieden over de hele wereld. Binnen de poorten van Apenheul is Medprevent al jaren onze innovatieve partner in het zorgen voor een veilige plek voor dieren, bezoekers en medewerkers. Ze doen wat ze beloven!”

Apenheul