Medprevent, dat werkt gezonder!

Overname StaanArbo


Wij breiden onze dienstverlening uit met de overname van StaanArbo

Lippenhuizen, 24 maart 2022

Wij zijn als organisatie flink aan het groeien! Dit uit zich niet alleen door een uitbreiding met nieuwe keurings- en trainingslocaties, maar nu ook in de overname van StaanArbo. StaanArbo is een noordelijke gecertificeerde arbodienst, gespecialiseerd in de uitzendbranche. Met deze overname kiest Medprevent bewust voor een verbreding van haar dienstverlening.

StaanArbo is een persoonlijke, betrokken arbodienst, wat goed aansluit bij de kernwaarden van Medprevent. Dit karakter zal behouden blijven. Denk hierbij aan: korte lijnen, maatwerk en persoonlijke betrokkenheid.

Janneke Hoitinga, directeur van arbodienst Medprevent, over de overname: “Met deze uitbreiding biedt Medprevent mogelijkheden voor werkgevers in de flexbranche die meer behoefte hebben aan extra verzuimbegeleiding. Naast de huidige specialisaties wordt Medprevent nu nog aantrekkelijker voor het MKB als verzuimpartner!”

Ook Jacqueline Koning, directeur van StaanArbo, is verheugd: “StaanArbo is opgericht in 2016 en heeft inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd. We zijn gestart als interne arbodienst voor een uitzendbureau. We staan bekend als een arbodienst die dicht bij de klant staat, kennis van de markt heeft en om onze pragmatische en persoonlijke aanpak. Deze overname biedt StaanArbo de kans om een krachtigere positie in de markt te verkrijgen en samen met Medprevent de dienstverlening voor onze huidige klanten verder uit te breiden.” Naast jarenlange ervaring in de uitzendbranche beschikt StaanArbo over veel expertise op het gebied van eigenrisicodragerschap Ziektewet.

Voor de klanten van StaanArbo verandert er niets. De dienstverlening blijft hetzelfde: persoonlijk, betrokken en dicht bij de organisatie. Het voordeel is dat er nu de mogelijkheid is om alle zaken rondom veiligheid en gezondheid bij één arbodienst onder te brengen!

StaanArbo zal met ingang van vrijdag 25 maart gevestigd zijn in het nieuwe gezondheidsplein van Medprevent aan de Hoogte 3 te Leek.

“Rentex is zeer tevreden over de op maat gemaakte dienstverlening en de goede samenwerking met de bedrijfsarts en het arboteam van Medprevent.”

Rentex