Medprevent, dat werkt gezonder

Keuringen

Voor diverse soorten medische keuringen kunt u terecht bij Medprevent, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Lippenhuizen, een klein plaatsje in Friesland tussen Drachten en Heerenveen.

De verschillende medische keuringen zijn onder te verdelen in twee categorieën, de bedrijfskeuringen en de verzekeringskeuringen. Deze keuringen verrichten wij op onze keuringslocatie in Lippenhuizen maar ook bij u op locatie! Op aanvraag kunnen wij voor enkele keuringen ook terecht bij locaties in Hoogeveen en Groningen.

Onder ons keuringsaanbod kunt u vinden welke medische keuringen allemaal bij ons uitgevoerd kunnen worden. Benieuwd naar de prijzen of wilt u een medische keuring laten inplannen? Neemt u dan contact met ons op via 0513-466217 of via keuringen@medprevent.nl. Wij staan u graag te woord!

Om de gezondheid en eventuele risico’s en risicofactoren van uw medewerkers in kaart te brengen, maken we gebruik van gespecialiseerde vragenlijsten. In de uiteindelijke medische rapportage staat precies vermeld hoe het met de gezondheid van de cliënt gesteld is. Medprevent heeft zeer ervaren artsen en verpleegkundigen in dienst die de medische keuringen verrichten, zowel op onze eigen locaties als bij u op locatie! Duikerkeuringen, Brandweerkeuringen, Bodemsaneringskeuringen en diverse andere medische keuringen kunnen door ons worden verricht.

 

‘‘Onze ervaring met Medprevent is dat het bedrijf en instructeurs flexibel en doelgericht meedenken om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.‘‘

Dolfinarium