Medprevent, dat werkt gezonder

Corona – Medische Keuringen

Het zijn vreemde tijden waarin het coronavirus (COVID-19) een groot stempel drukt op ieders leven. Net als bijna iedere organisatie hebben wij onze dienstverlening waar nodig aangepast tijdens en na deze coronaperiode, om zodoende onze dienstverlening voort te kunnen gaan zetten.

Medprevent is vanaf 1 juni 2020 weer gestart met haar medische keuringen. Hoe gaan we dat veilig doen? We hebben protocollen opgesteld om de veiligheid van onze klanten en medewerkers te garanderen. Al deze protocollen voldoen aan de strengste voorwaarden van het RIVM en Rijksoverheid. Onze keurlingen zullen op drie momenten gescreend worden, voordat ze welkom zijn op één van onze locaties, om er zeker van te zijn dat er geen Corona gerelateerde klachten zijn. Verder zullen de keuringsassistenten en artsen noodzakelijke Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) dragen als er contact met de klant moet zijn binnen 1,5 meter.

Al deze maatregelen worden ingezet om te waarborgen dat onze keurlingen en medewerkers optimaal beschermd zijn tegen het Corona virus. De deuren staan weer open en iedereen kan met een gerust hart naar Medprevent komen. Onderstaand vindt u onze maatregelen om onze medische keuringen verantwoord te verrichten.

Maatregelen en Protocollen Medische Keuringen

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Medprevent is een betrouwbare partner in onze aanpak voor gezond en veilig werk”