Medprevent, dat werkt gezonder

Corona – Medische Keuringen

UPDATE 13-01-21: De medische keuringen gaan, uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, gewoon door aangezien deze dienstverlening valt onder de medische contactberoepen. Onze artsen en assistentes voeren de werkzaamheden uit conform de meest actuele RIVM-richtlijnen en het door ons opgestelde Covid-19 beleid. Wij volgen de adviezen van de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB) en de Federatie Medisch Specialisten (FMS) nauwgezet op. Deze instanties hebben aangegeven dat er veilig gewerkt kan worden als de maatregelen van het RIVM nageleefd worden. Dit betekent dat we klanten screenen op hun gezondheid, anderhalve meter afstand houden, klanten dringend adviseren mond-neusmaskers te dragen gedurende de gehele keuring of PMO, hygiënemaatregelen treffen en we ventileren waar mogelijk. 

Al deze maatregelen worden ingezet om te waarborgen dat onze keurlingen en medewerkers optimaal beschermd zijn tegen het coronavirus. Onderstaand vindt u onze maatregelen om onze medische keuringen verantwoord te verrichten.

Maatregelen en Protocollen Medische Keuringen

‘‘Onze ervaring met Medprevent is dat het bedrijf en instructeurs flexibel en doelgericht meedenken om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.‘‘

Dolfinarium