Medprevent, dat werkt gezonder

Keuringen

Voor diverse soorten medische keuringen kunt u terecht bij Medprevent. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lippenhuizen, gelegen tussen Drachten en Heerenveen. Daarnaast beschikken we over diverse keuringslocaties in Nederland.

De verschillende medische keuringen zijn onder te verdelen in (functiegerichte) beroeps-, persoonlijke- en verzekeringskeuringen. Deze keuringen verrichten wij op onze keuringslocaties in:

  • Lippenhuizen
  • Groningen
  • Zwolle
  • Assen
  • Rotterdam

Wilt u liever een keuring op uw eigen locatie laten uitvoeren? Wij keuren ook bij u op locatie.

Onder ons keuringsaanbod kunt u vinden welke medische keuringen allemaal bij ons uitgevoerd kunnen worden. Benieuwd naar de prijzen of wilt u een medische keuring laten inplannen? Neemt u dan contact met ons op via 0513-466217 of via keuringen@medprevent.nl. Wij staan u graag te woord!

 

“Een flexibele en toegankelijke manier van werken; zo kennen wij Medprevent. Dankzij deze houding kunnen wij samen maatwerk bieden, altijd optimaal aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare locaties. De trainers hebben veel praktijkervaring en dat merk je tijdens de lessen. Minder zichtbaar, maar heel belangrijk bij een langdurige samenwerking, is het administratieve proces dat zich achter de schermen afspeelt. Ook dit is goed geregeld, waardoor we met elkaar de kwaliteit hoog kunnen houden. Medprevent is een samenwerkingspartner waarop we kunnen bouwen!”

Zadkine Veiligheidsacademie