Medprevent, dat werkt gezonder

Keuringen

Voor diverse soorten medische keuringen kunt u terecht bij Medprevent. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Lippenhuizen, gelegen tussen Drachten en Heerenveen. Daarnaast beschikken we over diverse keuringslocaties in Nederland.

De verschillende medische keuringen zijn onder te verdelen in (functiegerichte) beroeps-, persoonlijke- en verzekeringskeuringen. Deze keuringen verrichten wij op onze keuringslocaties in:

  • Lippenhuizen
  • Groningen
  • Zwolle
  • Assen
  • Rotterdam

Wilt u liever een keuring op uw eigen locatie laten uitvoeren? Wij keuren ook bij u op locatie.

Onder ons keuringsaanbod kunt u vinden welke medische keuringen allemaal bij ons uitgevoerd kunnen worden. Benieuwd naar de prijzen of wilt u een medische keuring laten inplannen? Neemt u dan contact met ons op via 0513-466217 of via keuringen@medprevent.nl. Wij staan u graag te woord!

 

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Doordat Medprevent een totaalaanbieder is op het gebied van veiligheid en gezondheid, ze korte lijnen hebben en de mogelijkheid bestaat tot maatwerk, kunnen wij op een efficiënte en effectieve wijze invulling geven aan ons Arbobeleid. Verschillende onderdelen kunnen we naadloos op elkaar aan laten sluiten. Een geconstateerd risico uit de RI&E, kunnen we bijvoorbeeld terug laten komen in de BHV-oefeningen.”

Poeisz supermarkten