Medprevent, dat werkt gezonder

Medische Keuringen

Neem contact op

Meer informatie of een medische keuring inplannen?

Contactformulier!

In de loop van uw persoonlijke of arbeidzame leven zijn er diverse momenten waarop u verplicht wordt zich te onderwerpen aan een geneeskundig onderzoek of keuring gebaseerd op wet- en regelgeving of CAO.

Medische beroepskeuringen

Medprevent biedt een breed scala aan medische beroepskeuringen, zoals asbest-, ademlucht-, bodemsaneerder-, offshore-, beroepsduikerkeuringen. Onze keuringslocatie in Lippenhuizen is ILenT-geaccrediteerd voor het verrichten van zee- en scheepvaartkeuringen.

Om de gezondheid en eventuele risico’s en risicofactoren van uw medewerkers in kaart te brengen, maken we gebruik van gespecialiseerde vragenlijsten. In de uiteindelijke medische rapportage staat precies vermeld hoe het met de gezondheid van de cliënt gesteld is. Medprevent heeft zeer ervaren artsen en verpleegkundigen in dienst die de medische keuringen verrichten.

Persoonlijke medische keuringen

Ook voor persoonlijke medische keuringen, zoals een rijbewijskeuring, sportduikerkeuring, KNAF-, motorcross-, of parachutistenkeuring kunt u bij ons terecht. Daarnaast verrichten we ook verzekeringskeuringen.

Arbeidsgezondheidskundig onderzoek (PMO of PAGO)

Voor werkgevers bieden wij de mogelijkheid voor het verrichten van een arbeidsgezondheidskundig onderzoek, zoals het PMO of PAGO. Dit is een onderzoek dat bedrijfsmatig wordt aangeboden en uitgevoerd zonder dat er bij een cliënt sprake is van een concrete gezondheidsklacht of van een indicatie voor een gezondheidsrisico of -probleem.

Aanstellingskeuringen

Als onderdeel van een sollicitatieprocedure, kan de werkgever een onderzoek laten verrichten naar de fysieke of psychische gezondheid van een sollicitant. Als Arbodienst is Medprevent geaccrediteerd voor het verrichten van een aanstellingskeuring.


Locaties waar u gekeurd kunt worden

Wij hebben keuringslocaties in:

 • Lippenhuizen
 • Groningen
 • Zwolle
 • Assen
 • Rotterdam

Wilt u liever een keuring op uw eigen locatie laten uitvoeren? Wij keuren ook bij u op locatie.

Voor meer informatie of het inplannen van een keuring kunt u contact met ons opnemen via 0513-466217 of via keuringen@medprevent.nl.

 1. Alle medische keuringen

  Voor allerlei soorten medische keuringen kunt u bij ons terecht. Van preventieve onderzoeken tot verplichte beroepskeuringen, wij voeren het graag voor u uit!

   

 2. Ook op locatie

  De medische keuringen verrichten wij zowel op onze keuringslocaties in Lippenhuizen, Hoogeveen en Groningen. Het kan vanzelfsprekend ook uitgevoerd worden op uw bedrijf, mits voorzien van een goed afgeschermde ruimte!

   

 3. Health Check

  Ook voor particuliere Health Checks, rijbewijskeuringen, bloedonderzoeken of vaccinaties bent u bij ons op de juiste plek!

   

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Rentex is zeer tevreden over de op maat gemaakte dienstverlening en de goede samenwerking met de bedrijfsarts en het arboteam van Medprevent.”

Rentex