Medprevent, dat werkt gezonder

MAD-A

Duikarbeid is een risicovolle beroepsactiviteit. Om het maatschappelijke belang van en de veiligheid en gezondheid rondom de arbeid te waarborgen, is door de overheid gekozen voor een wettelijk verplichte certificatieregeling. Door praktische bedrevenheid in de verrichtingen, vertrouwdheid met de werkomgeving en bekendheid met het functioneren van een duikploeg worden de risico’s van de werkzaamheden beperkt.

Medprevent organiseert diverse herhalingscursussen MAD-A (nieuwe naam – Herhaling Duikmedische Begeleider B2) in Utrecht onder leiding van de duikerarts S.J. Hoitinga. Deze cursus wordt samen met Falck Risc georganiseerd. Het doel van beide organisaties is om een bijdrage te leveren aan het verhogen van de veiligheid en de professionalisering van het duiken. Om deze reden is er door de overheid gekozen voor een wettelijk verplichte certificatieregeling voor de borging van de vakbekwaamheid van personen die duikmedische begeleiding verlenen (WOD-B). Deze opleiding is vereist voor het verrichten van duikarbeid binnen de categorieën A2, A3, B1, B2, B3 en B4. Door het volgen van de opleiding worden deelnemers vakbekwaam in het uitvoeren van de taken van een duikmedisch begeleider binnen een duikteam.

Locatie: Falck Utrecht
PRIJS OPLEIDING MAD-A: € 2270,- excl. BTW, incl. certificering, examenkosten en lesboek.

Locatie: Falck Utrecht
PRIJS HERHALING MAD-A: € 945,- excl. BTW, incl. certificering, examenkosten en lesboek).

Voor meer informatie, vragen en/of boekingen kunt u contact opnemen met Marijke Nijholt-Bergsma via 0513-490762 of m.nijholt@medprevent.nl.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

‘‘Onze ervaring met Medprevent is dat het bedrijf en instructeurs flexibel en doelgericht meedenken om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.‘‘

Dolfinarium