Medprevent, dat werkt gezonder!

UPDATE – beleid Medprevent m.b.t. het Coronavirus.

NIEUWSTE UPDATE – 26/03/20:  Helaas hebben wij als Medprevent in verband met de uitbraak van Corona moeten besluiten om alle BHV cursussen en overige veiligheidstrainingen open inschrijving tot 1 juni aanstaande te annuleren.

Tot die tijd bieden wij voor BHV herhalers wel mogelijkheden aan om uw theoretische kennis op peil te houden middels het volgen van een E-learning BHV-module, à € 30,- per persoon. Bij interesse hierin kunt u contact met ons opnemen via info@medprevent.nl.

Met de klanten die een BHV incompany training gepland hebben staan in maart, april of mei wordt zo snel mogelijk contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voorgaande berichtgeving:

UPDATE – 15/03/20: Naar aanleiding van de persconferentie van zondag 15 maart 17.30 uur, waarin de overheid verdergaande maatregelen heeft aangekondigd in verband met het coronavirus, heeft Medprevent besloten alle cursussen, bijeenkomsten, RI&E afspraken, keuringen en fysieke verzuimconsulten tot en met 6 april aanstaande te annuleren.

Update beleid Medprevent m.b.t. corona 15-03-20

 

Voorgaande update:

12/03/20: Op de persconferentie van donderdag 12 maart van premier Rutte, minister Bruins en van Dissel van het RIVM is bekend gemaakt dat in heel Nederland aanvullende maatregelen zullen worden getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Met betrekking tot onze consulten, medische keuringen en onze BHV & Veiligheidstrainingen hebben wij onderstaand beleid kenbaar gemaakt aan onze klanten:

Beleid BHV cursussen m.b.t. het Coronavirus
Beleid Arbo & Keuringen m.b.t. het Coronavirus

De situatie kan de komende periode wijzigen. Wij houden om deze reden de updates vanuit het RIVM en vanuit de regering nauwlettend in de gaten en waar nodig informeren wij u tijdig.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"De bedrijfsarts van Medprevent is een belangrijke pro-actieve gesprekspartner in de verzuimbegeleiding voor zowel de werknemer als leidinggevende. Naast de vakinhoudelijke kwaliteiten voelt de bedrijfsarts de cultuur en mores van het bedrijf en haar medewerkers goed aan"

Hochwald Foods Nederland