Medprevent, dat werkt gezonder!

UPDATE – beleid Medprevent m.b.t. het Coronavirus.

NIEUWSTE UPDATE – 07/05/20: Tijdens de persconferentie van 6 mei jl. is duidelijk geworden dat diverse maatregelen vanuit de overheid en het RIVM versoepeld zullen gaan worden. Dit betekent voor Medprevent dat we onze dienstverlening verder kunnen gaan opstarten.

Op het gebied van RI&E en advisering en Arbo & Verzuim zijn de werkzaamheden met diverse aanpassingen de afgelopen periode enigszins doorgegaan. De BHV cursussen en de Medische Keuringen lagen echter stil. Hier gaat de komende periode verandering in komen zolang de versoepeling niet teruggedraaid zal gaan worden.

Net als bijna iedere organisatie hebben wij onze dienstverlening waar nodig aangepast, om zodoende veilig voort te kunnen gaan zetten en volledig te kunnen voldoen aan alle richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Duidelijk is geworden dat we onder strikte voorwaarden vanaf 1 juni weer kunnen gaan starten met onze BHV cursussen. Onze medische keuringen kunnen onder zeer strikte voorwaarden binnenkort ook weer plaats gaan vinden en ook starten vanaf 1 juni onze fysieke verzuimspreekuren weer. 

Op onze speciale Coronapagina vindt u diverse maatregelen, protocollen en ons beleid met betrekking tot al onze takken van dienstverlening.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

‘‘Onze ervaring met Medprevent is dat het bedrijf en instructeurs flexibel en doelgericht meedenken om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.‘‘

Dolfinarium