Medprevent, dat werkt gezonder

Philips Heartstart HS-1

Inschrijven BHV

De Philips Heartstart HS-1 AED is de meest verkochte AED ter wereld. Deze semi automatische AED heeft een zeer snelle werking (8.1 seconden voor analyse + charge tijd).

PRIJS: € 1.189,- (excl. BTW)

Deze AED is zeer gemakkelijk te bedienen waardoor het geschikt is voor personen die weinig tot geen ervaring hebben met reanimatie. Ook biedt deze AED de mogelijkheid om extra uitgebreide instructies te geven zodat de hulpverlener volledig door het reanimatieproces geholpen wordt.

Deze AED is zeer geschikt voor kantoorpanden en andere ruimtes binnenshuis. Voor vochtige omgevingen, zoals zwembaden of AED-buitenkasten  is deze AED minder geschikt. De stof- en waterdichtheid (IP waarde van 21) is helaas niet toereikend genoeg voor plaatsing buitenshuis.

De AED wordt direct gebruiksklaar geleverd met:

  • Batterij (levensduur 4 jaar)
  • Volwassen elektroden
  • 8 jaar garantie
  • Nederlandse handleiding

Interesse in de Philips Heartstart HS-1 AED? Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl. Wij staan u graag te woord! 

Let op: Alle prijzen voor de AED apparaten zijn excl. 9% BTW.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

‘‘Onze ervaring met Medprevent is dat het bedrijf en instructeurs flexibel en doelgericht meedenken om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.‘‘

Dolfinarium