Medprevent, dat werkt gezonder

BHV Opleiding

Inschrijven BHV

Haal een BHV certificaat bij u in de buurt. Medprevent geeft de BHV Opleiding op 65+ locaties door het gehele land. Het lesmateriaal van Medprevent is zo ontwikkeld dat de BHV Opleiding in één dag kan worden voltooid.

Prijs: € 174,- (excl. BTW)

De cursus begint om 8.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Een behaald certificaat is 1 jaar geldig en wij adviseren u om na het behalen van de BHV Opleiding, jaarlijks de BHV Herhaling te volgen. Wanneer u eenmaal een BHV cursus bij ons heeft gevolgd, wordt u ieder jaar automatisch uitgenodigd voor een herhalingscursus.

De cursussen van Medprevent zijn zeer scherp geprijsd. De prijs voor de BHV Opleiding is exclusief BTW maar inclusief lesmateriaal, certificaat en uitgebreide lunch. Afhankelijk van de risico’s binnen uw organisatie, gecombineerd met het aantal medewerkers kunt u bepalen hoeveel medewerkers de BHV Opleiding moeten gaan volgen. Het is in ieder geval erg belangrijk dat er altijd een BHV-er binnen uw organisatie op de werkvloer aanwezig is.

Tijdens de BHV opleiding komen er verschillende modules aan bod, welke uiteindelijk worden afgesloten met een toets. De volgende onderdelen worden in elk geval behandeld:

  • Reanimatie inclusief AED
  • Stabiele zijligging
  • Verbandleer
  • Brand en ontruiming

 

Schrijf je vandaag nog in voor een BHV opleiding!

Bekijk alle BHV opleidingen

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Doordat Medprevent een totaalaanbieder is op het gebied van veiligheid en gezondheid, ze korte lijnen hebben en de mogelijkheid bestaat tot maatwerk, kunnen wij op een efficiënte en effectieve wijze invulling geven aan ons Arbobeleid. Verschillende onderdelen kunnen we naadloos op elkaar aan laten sluiten. Een geconstateerd risico uit de RI&E, kunnen we bijvoorbeeld terug laten komen in de BHV-oefeningen.”

Poeisz supermarkten