Medprevent, dat werkt gezonder

BHV Opleiding

Inschrijven BHV

Haal een BHV certificaat bij u in de buurt. Medprevent geeft de BHV Opleiding op 70+ locaties door het gehele land. Het lesmateriaal van Medprevent is zo ontwikkeld dat de BHV Opleiding in één dag kan worden voltooid.

Prijs: € 174,- (excl. BTW)

De cursus begint om 8.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Een behaald certificaat is 1 jaar geldig en wij adviseren u om na het behalen van de BHV Opleiding, jaarlijks de BHV Herhaling te volgen. Wanneer u eenmaal een BHV cursus bij ons heeft gevolgd, wordt u ieder jaar automatisch uitgenodigd voor een herhalingscursus.

De cursussen van Medprevent zijn zeer scherp geprijsd. De prijs voor de BHV Opleiding is exclusief BTW maar inclusief lesmateriaal, certificaat en uitgebreide lunch. Afhankelijk van de risico’s binnen uw organisatie, gecombineerd met het aantal medewerkers kunt u bepalen hoeveel medewerkers de BHV Opleiding moeten gaan volgen. Het is in ieder geval erg belangrijk dat er altijd een BHV-er binnen uw organisatie op de werkvloer aanwezig is.

Tijdens de BHV opleiding komen er verschillende modules aan bod, welke uiteindelijk worden afgesloten met een toets. De volgende onderdelen worden in elk geval behandeld:

  • Reanimatie inclusief AED
  • Stabiele zijligging
  • Verbandleer
  • Brand en ontruiming

 

Schrijf je vandaag nog in voor een BHV opleiding!

Bekijk alle BHV opleidingen

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Wij ervaren Medprevent als een professionele en deskundige partner op het gebied van verzuim- en arbodienstverlening. Het contact verloopt persoonlijk en laagdrempelig.”

Veiligheidsregio Fryslân