Medprevent, dat werkt gezonder

BHV Opleiding

Inschrijven BHV

Medprevent geeft de BHV Opleiding door het gehele land. Hiervoor hebben wij ongeveer 60 locaties, zodat u altijd een cursus bij u in de buurt kunt vinden. Het lesmateriaal van Medprevent is zo ontwikkeld dat de BHV Opleiding in één dag voltooid kan worden.

Prijs: € 174,-

De cursus begint om 8.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Een behaald certificaat is 1 jaar geldig en dus adviseren wij u om na het behalen van de BHV Opleiding, jaarlijks de BHV Herhaling te volgen. Wanneer u eenmaal een BHV cursus bij ons heeft gevolgd, wordt u ieder jaar automatisch uitgenodigd voor een herhalingscursus.

De cursussen van Medprevent zijn zeer scherp geprijsd. De prijs voor de BHV Opleiding is exclusief BTW maar inclusief lesmateriaal, certificaat en uitgebreide lunch. Afhankelijk van de risico’s binnen uw organisatie, gecombineerd met het aantal medewerkers kunt u bepalen hoeveel medewerkers de BHV Opleiding moeten gaan volgen. Het is in ieder geval erg belangrijk dat er altijd een BHV-er binnen uw organisatie op de werkvloer aanwezig is.

Er komen verschillende modules aan bod tijdens de BHV opleiding, welke uiteindelijk wordt afgesloten met een toets. De volgende onderdelen worden in elk geval behandeld:

  • Reanimatie inclusief AED
  • Stabiele zijligging
  • Verbandleer
  • Brand en ontruiming

 

Schrijf je vandaag nog in voor een BHV opleiding!

Bekijk alle BHV opleidingen

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde