Medprevent, dat werkt gezonder

LEH Training

Inschrijven BHV

Is er binnen uw organisatie een groep medewerkers die u wilt trainen in Levensreddende Eerste Hulp (LEH)? Wij verzorgen deze graag bij u op het bedrijf! Dit geldt zowel voor de Opleiding LEH als voor de Herhaling LEH. Door het toevoegen van branchespecifieke aandachtpunten en een lotusslachtoffer tijdens de herhalingsles, sluit de training naadloos aan op de aanwezige situatie binnen uw organisatie. Bij een incompany cursus wordt de cursusdatum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering. 

Eendaagse LEH Opleiding

De LEH Opleiding is bedoeld voor medewerkers binnen uw bedrijf, die handelend kunnen optreden na een ongeval met lichamelijk letsel. Tijdens onze unieke LEH Opleiding komen onder andere aan bod:

–             Benadering van en omgaan met een slachtoffer
–             Reanimatie (hartmassage) eventueel met inzet AED
–             Eerste Hulp bij kleine ongevallen
–             Drukverband aanleggen

Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van intern ontwikkeld lesmateriaal. Bij voldoende resultaat ontvangt de opdrachtgever per post het certificaat van de deelgenomen cursisten.

LEH Opleiding:
Prijs: € 895,00 (max. 18 personen per groep)
Tijd: 1 dagdeel (4 uren)
Toeslag avond/weekend: 15%/25% van de cursusprijs

Eendaagse LEH Herhaling

De LEH herhalingscursus is bedoeld voor medewerkers binnen uw bedrijf die de LEH op zich hebben genomen en in het bezit zijn van een geldig LEH certificaat. De instructeur gaat op een interactieve wijze het kennisniveau van de cursisten inventariseren. De onderwerpen zoals behandeld zijn tijdens de LEH basiscursus worden verder uitgediept. Het lesmateriaal wordt elk jaar aangepast aan de laatste richtlijnen. Medprevent laat cursisten, tijdens een incompany cursus, actief nadenken over onveilige situaties die kunnen ontstaan binnen het bedrijf, en waarmee de LEH-er te maken kan krijgen. Na de herhalingscursus is de cursist up-to-date met de laatste richtlijnen en bewust van de mogelijke situaties die op het bedrijf kunnen ontstaan. Heeft u een opleiding of herhaling bij Medprevent gevolgd, dan krijgt u automatisch een oproep voor een herhalingscursus.

LEH Herhaling:
Prijs: € 795,00 (max. 18 personen per groep)
Tijd: 1 dagdeel (3 uren)
Toeslag avond/weekend: 15%/25% van de cursusprijs

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

“Apenheul zet zich in voor apen en hun leefgebieden over de hele wereld. Binnen de poorten van Apenheul is Medprevent al jaren onze innovatieve partner in het zorgen voor een veilige plek voor dieren, bezoekers en medewerkers. Ze doen wat ze beloven!”

Apenheul