Medprevent, dat werkt gezonder!

Accreditatiepunten fysio (KNGF)

Inschrijven BHV

De BHV-cursussen van Medprevent voldoen aan de opleidingseisen die door de Arbowet zijn vastgesteld. Medprevent is ISO 9001 gecertificeerd en onze docenten zijn conform laatste wet- en regelgeving opgeleid. Cursisten van Medprevent voldoen na het behalen van het certificaat aan het opleidingsprofiel van het Ministerie van Binnenlandse zaken en S.Z.W.

Onze BHV cursussen kunnen u ook accreditatiepunten opleveren bij het KNGF. Het KNGF is het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, de brancheorganisatie voor fysiotherapeuten. Het KNGF heeft als doel om de voorwaarden te scheppen waardoor fysiotherapeutische zorg van goede kwaliteit gerealiseerd wordt, die toegankelijk is voor de gehele Nederlandse bevolking, met erkenning van de professionele deskundigheid van de fysiotherapeut. Fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het KNGF kunnen met de BHV cursus van Medprevent accreditatiepunten verdienen. De punten worden toegekend voor de onderdelen AED + Reanimatie en Levensreddend handelen.

Voor € 19,95 per persoon kunt u als fysiotherapeut 4 accreditatiepunten voor de BHV Opleiding óf 2 accreditatiepunten voor de BHV Herhaling verdienen. U ontvangt deze punten niet voor de volledige BHV cursus maar voor het deel AED + Reanimatie en Levensreddend Handelen.

Prijs: € 19,95 per persoon

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Wij zijn al jaren erg te spreken over de samenwerking met Medprevent. De trainingen worden door het gehele land erg enthousiast ontvangen door onze collega’s.”

Fletcher hotels