Medprevent, dat werkt gezonder

Kinder BHV

Ook voor het opleiden tot Bedrijfshulpverlener (BHV-er) gericht op kinderen, bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel de BHV Opleidingcursus als de BHV Herhalingscursus, verzorgen wij bij uw bedrijf. Door het toevoegen van branchespecifieke aandachtspunten gericht op kinderen en een lotusslachtoffer, sluit de training naadloos aan op de aanwezige situatie binnen uw organisatie.

Bij een incompany cursus wordt de cursusdatum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering. Mocht uw eigen locatie niet geschikt zijn voor het laten plaatsvinden van de cursus, dan kunnen wij een externe locatie voor u organiseren. De kosten van deze locatie worden dan aan u doorberekend.

Kinder BHV:
Prijs BHV Herhalingscursus gericht op kinderen: € 1290,00 excl. BTW *
Prijs BHV Basiscursus gericht op kinderen: € 1595,00 excl. BTW *
Toeslag avonduren/zaterdag: 15%/25% van de cursusprijs
Maximaal aantal deelnemers per groep: 18

Alle prijzen zijn inclusief lesmaterialen, exclusief BTW en kosten certificaat Oranje Kruis (€ 12,50 p.p.). Bij een training incompany is ook de inzet van een lotus slachtoffer bij de prijs inbegrepen en worden eventuele parkeerkosten van de instructeur doorberekend.

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde