Medprevent, dat werkt gezonder

BHV opleiding Incompany

Contactformulier

De ééndaagse BHV opleiding is bedoeld voor iedereen die de bedrijfshulpverlening op zich gaat nemen en nog niet eerder een BHV opleiding heeft gevolgd. Het lesmateriaal van Medprevent is zo ontwikkeld dat de training in één dag voltooid wordt. Bij een incompany training wordt de datum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering. Bij onze unieke eendaagse BHV opleiding komen o.a. de volgende aspecten aan bod:

  • Brandpreventie en bestrijding van een beginnende brand;
  • Ontruiming van een pand bij calamiteiten;
  • Levensreddende handelingen;
  • Benadering van en omgaan met een slachtoffer;
  • Reanimatie incl. inzet AED
  • Eerste Hulp bij kleine ongevallen

Tijdens de BHV Opleiding incompany wordt gebruik gemaakt van intern ontwikkeld lesmateriaal. U ontvangt het Medprevent BHV lesboek, die u na de training kunt gebruiken als naslagwerk. De theorie wordt aangevuld met vele praktische oefeningen en uiteindelijk wordt de dag afgesloten met een toets. Bij voldoende resultaat ontvangt de opdrachtgever het BHV certificaat.

BHV Opleiding incompany
Eendaagse training: € 1.595,-*  (max. 18 personen per groep)
Toeslag Avonduren / Zaterdag: 15%/25% van de prijs

Als erkend en gecertificeerd opleidingsinstituut verlenen wij BHV certificaten met een geldigheid van één jaar.

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

* Alle prijzen zijn inclusief lesmaterialen (o.a. gebruik van verband- en blusmaterialen) en certificaten, exclusief BTW. Bij de BHV opleiding zijn de kosten voor het examen en lesboek bij de prijs inbegrepen. Eventuele parkeerkosten van de instructeur worden doorberekend.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde