Medprevent, dat werkt gezonder

BHV herhaling Incompany

Contactformulier

De ééndaagse BHV herhaling incompany is bedoeld voor medewerkers binnen uw bedrijf die de BHV op zich hebben genomen en in het bezit zijn van een geldig, maar bijna verlopen BHV certificaat. De instructeur gaat op een interactieve wijze het kennisniveau van de cursisten inventariseren.

De onderwerpen zoals behandeld zijn tijdens de BHV opleiding, worden verder uitgediept. Het lesmateriaal wordt elk jaar aangepast aan de laatste richtlijnen. Daarnaast wordt de cursist geprikkeld om over situaties na te denken welke binnen het bedrijf voor kunnen komen.

Na de herhalingstraining is de cursist up-to-date met de laatste richtlijnen en bewust van de mogelijke situaties die op het bedrijf kunnen ontstaan. Bij een training incompany wordt de datum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering.

BHV Herhaling Incompany
Eendaagse training: € 1.290,-* (max. 18 personen per groep)
Toeslag Avonduren / Zaterdag: 15%/25% van de prijs

Als erkend en gecertificeerd opleidingsinstituut verleend Medprevent BHV certificaten met een geldigheid van één jaar.

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

* Alle prijzen zijn inclusief lesmaterialen (o.a. gebruik van verband- en blusmaterialen) en certificaten, exclusief BTW. Eventuele parkeerkosten van de instructeur worden doorberekend.

"Doordat Medprevent een totaalaanbieder is op het gebied van veiligheid en gezondheid, ze korte lijnen hebben en de mogelijkheid bestaat tot maatwerk, kunnen wij op een efficiënte en effectieve wijze invulling geven aan ons Arbobeleid. Verschillende onderdelen kunnen we naadloos op elkaar aan laten sluiten. Een geconstateerd risico uit de RI&E, kunnen we bijvoorbeeld terug laten komen in de BHV-oefeningen.”

Poeisz supermarkten