Medprevent, dat werkt gezonder

BHV herhaling Incompany

Contactformulier

De ééndaagse BHV herhaling incompany is bedoeld voor medewerkers binnen uw bedrijf die de BHV op zich hebben genomen en in het bezit zijn van een geldig, maar bijna verlopen BHV certificaat. De instructeur gaat op een interactieve wijze het kennisniveau van de cursisten inventariseren.

De onderwerpen zoals behandeld zijn tijdens de BHV opleiding, worden verder uitgediept. Het lesmateriaal wordt elk jaar aangepast aan de laatste richtlijnen. Daarnaast wordt de cursist geprikkeld om over situaties na te denken welke binnen het bedrijf voor kunnen komen.

Na de herhalingstraining is de cursist up-to-date met de laatste richtlijnen en bewust van de mogelijke situaties die op het bedrijf kunnen ontstaan. Bij een training incompany wordt de datum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering.

BHV Herhaling Incompany
Eendaagse training: € 1.290,-* (max. 18 personen per groep)
Toeslag Avonduren / Zaterdag: 15%/25% van de prijs

Als erkend en gecertificeerd opleidingsinstituut verleend Medprevent BHV certificaten met een geldigheid van één jaar.

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

* Alle prijzen zijn inclusief lesmaterialen (o.a. gebruik van verband- en blusmaterialen) en certificaten, exclusief BTW. Bij een BHV Herhaling incompany is ook de inzet van een lotusslachtoffer bij de prijs inbegrepen en worden eventuele parkeerkosten van de instructeur doorberekend.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"De bedrijfsarts van Medprevent is een belangrijke pro-actieve gesprekspartner in de verzuimbegeleiding voor zowel de werknemer als leidinggevende. Naast de vakinhoudelijke kwaliteiten voelt de bedrijfsarts de cultuur en mores van het bedrijf en haar medewerkers goed aan"

Hochwald Foods Nederland